Шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова отримає нагороду Internews «Лідерство у ЗМІ»

26 Травня 2008
10110
26 Травня 2008
09:49

Шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова отримає нагороду Internews «Лідерство у ЗМІ»

10110
Шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова отримає нагороду Internews «Лідерство у ЗМІ»
5 червня у столиці Сполучених Штатів Америки Вашингтоні шеф-редактор видань проекту «Детектор медіа» Наталія Лигачова отримує нагороду «Лідерство у ЗМІ» від неурядової корпорації Internews. Церемонія нагородження пройде у нещодавно відкритому Ньюзеумі (музеї новин).
 
«Наталія Лигачова, головний редактор «Детектор медіа» - українського Інтернет-видання, а також друкованого журналу, які відслідковують ситуацію у ЗМІ, зіграла важливу роль в українській Помаранчевій Революції, була однією з тих, хто очолив журналістський рух, що публічно денонсував цензуру і політичний тиск, і присягся дотримуватись професійних стандартів», - йдеться у повідомленні організації.
 
Серед нагороджених також будуть вашингтонський бізнесмен і філантроп Тед Леонсіс, який отримає нагороду за вагомий внесок у документальне кіно; міжнародна журналістка Маріан Перл, вдова вбитого репортера «Уолл Стріт Джорнал» Деніела Перла; Хоан Квуок Дзунг, репортер, який займається журналістськими розслідуваннями у В’єтнамі і розкрив нелегальну торгівлю в Індокитаї; і Тоул Ньятта, голова суспільної радіостанції у Найробі, мовлення якої є надійним і неупередженим джерелом інформації.
 
Гостями церемонії будуть Кеті Бушкін Калвін, виконавчий віце-президент і головний директор Фонду Об’єднаних Націй, і Пет Мітчел, президент і головний виконавчий директор Центра Пейлі для ЗМІ, ведучий цього заходу – Кристофер Турпін, виконавчий продюсер програми «Все обговорено» на Національному Суспільному Радіо.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10110
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Журналист
5806 дн. тому
Ах, Антон, ну зачем же Вы так…. Ну, не было у Натальи Львовны возможности отправиться во Вьетнам, чтобы раскрыть там нелегальную торговлю, и денег у нее нет, чтобы финансировать документальные фильмы, и муж ее не погиб, выполняя свой профессиональный долг…. Так что же вот так без премии и жить? Ну, нашла она финансирование на застолья в Велюре с беседами о коррумпированности и джинсе. Это Вам тоже не хухры-мухры… Это достойно того, чтобы зваться лидером СМИ…. Ну, как для украинского журналиста – это же почти подвиг.
Антон
5806 дн. тому
Уважаемая Наталья. Я давно являюсь читателем Вашего журнала. И искренне уважаю Вас за тот талант, с которым вы находите все новые и новые неразработанные пласты и ниши в темах джинсы, продажности журналистов, общественного вещания и других проблем четвертой власти. И особенно уважаю Вас за то, как умело Вы привлекаете все новые и новые гранты и прочие альтернативные источники финансирования на свою продуктивную деятельность в этих направлениях, позволяя себе кроме всего прочего проводить обильно сервированные круглые столы в рестороне "Велюр". Да и в общем, неплохо подерживать свое небедное существование в этом пропитанном ложью и джинсой продажных журналистов жестоком мире. Поздравляю!
Наталя
5806 дн. тому
Наталочко, вітаю! Дуже приємно, коли нагороджують СПРАВЖНІХ! Тих - хто дійсно вартий!
Оксана Лисенко
5806 дн. тому
Щиро вітаю!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду