detector.media
26.05.2008 09:49
Шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова отримає нагороду Internews «Лідерство у ЗМІ»
Шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова отримає нагороду Internews «Лідерство у ЗМІ»
5 червня у столиці Сполучених Штатів Америки Вашингтоні шеф-редактор видань проекту «Детектор медіа» Наталія Лигачова отримує нагороду «Лідерство у ЗМІ» від неурядової корпорації Internews. Церемонія нагородження пройде у нещодавно відкритому Ньюзеумі (музеї новин).
 
«Наталія Лигачова, головний редактор «Детектор медіа» - українського Інтернет-видання, а також друкованого журналу, які відслідковують ситуацію у ЗМІ, зіграла важливу роль в українській Помаранчевій Революції, була однією з тих, хто очолив журналістський рух, що публічно денонсував цензуру і політичний тиск, і присягся дотримуватись професійних стандартів», - йдеться у повідомленні організації.
 
Серед нагороджених також будуть вашингтонський бізнесмен і філантроп Тед Леонсіс, який отримає нагороду за вагомий внесок у документальне кіно; міжнародна журналістка Маріан Перл, вдова вбитого репортера «Уолл Стріт Джорнал» Деніела Перла; Хоан Квуок Дзунг, репортер, який займається журналістськими розслідуваннями у В’єтнамі і розкрив нелегальну торгівлю в Індокитаї; і Тоул Ньятта, голова суспільної радіостанції у Найробі, мовлення якої є надійним і неупередженим джерелом інформації.
 
Гостями церемонії будуть Кеті Бушкін Калвін, виконавчий віце-президент і головний директор Фонду Об’єднаних Націй, і Пет Мітчел, президент і головний виконавчий директор Центра Пейлі для ЗМІ, ведучий цього заходу – Кристофер Турпін, виконавчий продюсер програми «Все обговорено» на Національному Суспільному Радіо.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY