Журнал про енергозбереження «Еста» змінює концепцію й дизайн

21 Травня 2008
18031
21 Травня 2008
14:30

Журнал про енергозбереження «Еста» змінює концепцію й дизайн

18031
Журнал про енергозбереження «Еста» змінює концепцію й дизайн
Всеукраїнський журнал «Еста», що спеціалізується на висвітленні питань енергозбереження й екології, змінює концепцію й дизайн. «Еста» – спеціалізоване видання у сфері енерго- і ресурсоощадних технологій. Виходить із 1999 року. Засновник – Міжнародний благодійний фонд «Людина й сучасний світ».
 
Журнал знайомитиме читачів з усіма новинками ринку енергозберігаючих технологій, розповідати, як і навіщо застосовується певна новація й наскільки вона може бути ефективна в різних умовах – у тому числі й на прикладах, як це працює за кордоном. Також журнал підказуватиме, де і як можна застосувати ноу-хау на практиці і які переваги в результаті одержить споживач. По суті, наше видання буде оповідати про нову якість життя, запевняє новий керівник проекту Ігор Трубенков.


Як заявив Ігор Трубенков, ухвалено рішення розширювати аудиторію видання, стати затребуваними для широкого сегмента читачів. У цілому, відзначив керівник проекту, питання економії енергоресурсів стають усе більше актуальними для нашої держави. Європа вже звикла жити за коштами і Україні також доводиться вчитися скорочувати витрати. Видання планує багато уваги приділяти планам державних органів із впровадження енергозберігаючих проектів. Журнал, разом з експертами, даватиме оцінки планам влади, їхньої ефективності й реалістичності, їхнього впливу на економіку.

«Досвід показує, що в нашій країні зростає інтерес до інноваційних та  екологічно чистих технологій. Причому, цими питаннями усе більше задаються громадяни, перед якими також з'являється вибір, наприклад, при будівництві вдома або зміні інтер'єра квартири. А нові технології дозволяють і заощаджувати енергію, і використати високоякісні, естетичні матеріали. Ми б хотіли допомогти нашим читачам зробити оптимальний вибір», – зазначив Ігор Трубенков.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18031
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду