Компанія «Газпром-Медіа» отримала права на комерційну реалізацію архівів телеканалів НТВ й «НТВ-плюс»

21 Травня 2008
28771
21 Травня 2008
11:50

Компанія «Газпром-Медіа» отримала права на комерційну реалізацію архівів телеканалів НТВ й «НТВ-плюс»

28771
Компанія «Газпром-Медіа» отримала права на комерційну реалізацію архівів телеканалів НТВ й «НТВ-плюс»
Дочірня компанія «Газпрому», «Газпром-Медіа», отримала права на комерційну реалізацію архівів телеканалів НТВ й «НТВ-плюс». Про це повідомляє mediaatlas.ru із посиланням на сайт «Акадо».
 
Медійна «донька» газового концерну створює новий структурний підрозділ для роботи з архівним контентом. Керівник прес-служби «НТВ-Плюс» Настасья Казакова поточнила, що в супутникового телеканалу немає власного архіву: архівний контент «НТВ-Плюс» об'єднаний із записами програм НТВ.
 
Потенційні покупці архівів – кабельні оператори й компанії, які надають Triple Play-послуги – готові почати переговори з «Газпром-Медіа». Продаж архівів НТВ й «НТВ-Плюс» підвищить ефективність роботи з контентом телеканалів, але не принесе «Газпром-Медіа» великого прибутку, упевнений директор по телевимірюваннях TNS Gallup Media Александр Костюк.
 
Телеканали «Росія», СТС і РЕН ТВ поки не планують продавати свої архіви, пояснили в їхніх прес-службах. «Ми по-іншому ставимося до своєї інтелектуальної власності», – заявив представник каналу «Росія».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28771
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду