Компанію «НТВ-Дизайн» буде ліквідовано

26 Грудня 2006
20956
26 Грудня 2006
10:52

Компанію «НТВ-Дизайн» буде ліквідовано

20956
Компанію «НТВ-Дизайн» буде ліквідовано

Як повідомляє Lenta.ru, компанія «НТВ-Дизайн», що розробляла стилі стили «НТВ-Плюс», ТНТ, радіо «Эхо Москвы» та працювала над художнім оформленням російського каналу НТВ, буде ліквідована.

 

У прес-релізі компанії зазначено, що арт-директор НТВ і ген директор «НТВ-Дизайн» Сергій Шанович перейшов працювати до компанії «Shandesign», але його нова посада не названа. «Після 9 років співпраці з каналом НТВ Сергій Шанович покинув пост арт-директора телекомпанії. Це рішення було прийняте у зв’язку з ліквідацією «НТВ-Дизайн» і переходом до компанії «Shandesign», - йдеться у прес-релізі.

 

Уперше інформація про те, що гендиректор «НТВ-Дизайн» може покинути компанію, зявилась на початку минулого тижня. Як писав «Коммерсантъ» із посиланням на анонімні джерела, між Сергієм Шановичем і керівництвом каналу відбувся конфлікт. Однак, було невідомо, куди йде гендиректор «НТВ-Дизайну», і про ліквідацію компанії не повідомляли нічого.

 

Студія «НТВ-Дизайн» була створена 1996 року. Член російської академії телебачення Сергій Шанович працював на НТВ з 1997 року.

 

МедіаБізнес

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20956
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду