ЦИК не удовлетворил жалобу Жириновского на НТВkorpunkt

28 Листопада 2003
754
28 Листопада 2003
13:28

ЦИК не удовлетворил жалобу Жириновского на НТВkorpunkt

754
ЦИК не удовлетворил жалобу Жириновского на НТВkorpunkt
Центральная избирательная комиссия (ЦИК) РФ отказалась удовлетворить сегодня жалобу лидера ЛДПР Владимира Жириновского, который просил у ЦИК помощи в обеспечении доступа к платному эфиру на телеканале НТВ.

Ранее на этой неделе, 23 ноября, телеканал расторг договор с ЛДПР. Руководство телеканала заявило, что лидер ЛДПР, выступая в прямом эфире 21 ноября в программе "Свобода слова" Савика Шустера, нарушил взятые на себя обязательства и допустил высказывания, порочащие честь и достоинство своих оппонентов.

Рассмотрев жалобу Жириновского, члены ЦИК отметили, что согласны с позицией руководства телеканала, поскольку Жириновский действительно нарушил один из пунктов договора. Расторжение договора не противоречит избирательному законодательству.

Что касается вопроса о том, насколько оскорбительными были высказывания лидера ЛДПР, то это компетенция суда, считает ЦИК. "По нашему мнению, спор подлежит разрешению в суде", - сказал глава ЦИК Александр Вешняков.

korpunkt

Читайте також:

Телеканал НТВ отказался предоставлять эфир Жириновскому
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
754
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду