Мер Лондона закриває муніципальну газету, яка піарила його попередника

14 Травня 2008
28810
14 Травня 2008
14:07

Мер Лондона закриває муніципальну газету, яка піарила його попередника

28810
Мер Лондона закриває муніципальну газету, яка піарила його попередника
Новий мер Лондона Борис Джонсон вирішив ліквідувати газету мерії The Londoner, повідомляє Lenta.Ru.
 
Заощаджені таким чином кошти будуть скеровані на збільшення кількості рослин у місті. У результаті припинення діяльності газети у міському бюджеті залишаться три мільйони фунтів стерлінгів на рік, частина з яких до 2012 року буде витрачено на висадження 10 тисяч дерев на вулицях Лондона.
 
The Londoner виходить з 2002 року і є інформаційним бюлетенем, який безкоштовно отримують три мільйони домогосподарств Лондона. Газета надає інформацію про послуги, які надає міська адміністрація, про політику мерії Лондона, повідомляє новини життя міста та залучає його мешканців до обговорення насущних проблем.
 
За часів попереднього мера Лондона Кена Лівінгстона газету звинувачували в тому, що вона перетворилась на орган пропаганди міської адміністрації, оскільки там були відсутні критичні матеріали про діяльність мерії.
 
Обсяги зелених насаджень, які можна було б відновити у місті Києві на 14 млн 762,7 тис грн., передбачені у 2008 році і київському міському бюджеті на фінансування муніципальних ЗМІ, читачі можуть підрахувати за формулою, опублікованою в газеті «Хрещатик».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28810
Читайте також
16.05.2008 12:19
Евгений Минко
21 273
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
житель Сингапура
5834 дн. тому
Дело Лени Космоса живет и побеждает! Даже в Лондоне...
ВДНХ
5834 дн. тому
The Londoner тож собираюццо ввести в Киевский Медиа Холдинг?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду