detector.media
14.05.2008 14:07
Мер Лондона закриває муніципальну газету, яка піарила його попередника
Новий мер Лондона Борис Джонсон вирішив ліквідувати газету мерії The Londoner, повідомляє Lenta.Ru.
 
Заощаджені таким чином кошти будуть скеровані на збільшення кількості рослин у місті. У результаті припинення діяльності газети у міському бюджеті залишаться три мільйони фунтів стерлінгів на рік, частина з яких до 2012 року буде витрачено на висадження 10 тисяч дерев на вулицях Лондона.
 
The Londoner виходить з 2002 року і є інформаційним бюлетенем, який безкоштовно отримують три мільйони домогосподарств Лондона. Газета надає інформацію про послуги, які надає міська адміністрація, про політику мерії Лондона, повідомляє новини життя міста та залучає його мешканців до обговорення насущних проблем.
 
За часів попереднього мера Лондона Кена Лівінгстона газету звинувачували в тому, що вона перетворилась на орган пропаганди міської адміністрації, оскільки там були відсутні критичні матеріали про діяльність мерії.
 
Обсяги зелених насаджень, які можна було б відновити у місті Києві на 14 млн 762,7 тис грн., передбачені у 2008 році і київському міському бюджеті на фінансування муніципальних ЗМІ, читачі можуть підрахувати за формулою, опублікованою в газеті «Хрещатик».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY