Від ІМІ вимагають спростування інформації про цензуру у ЗМІ Черновецького

14 Травня 2008
5802
14 Травня 2008
10:57

Від ІМІ вимагають спростування інформації про цензуру у ЗМІ Черновецького

5802
Від ІМІ вимагають спростування інформації про цензуру у ЗМІ Черновецького
Умовний «Київський медіахолдинг», який об’єднує київські муніципальні медіа, вимагає від Інституту масової інформації спростувати твердження щодо існування цензури у цих ЗМІ, зокрема у газетах «Хрещатик», «Вечірній Київ» та ТРК «Київ».
 
Як повідомляє прес-служба умовного холдингу, якщо це твердження не буде спростовано, муніципальні ЗМІ звернуться до суду. На думку прес-служби, ІМІ не надав жодного факту, що підтверджує цю заяву.
 
«У ЗМІ, які входять до холдингу, цензури немає, - йдеться у повідомленні. – Для журналістів «Київського медіахолдингу» за останній час створено прекрасні умови для роботи, самовираження, професійного зростання. Крім того, комунальні ЗМІ завжди відкриті до висвітлення позицій різних сторін, а якщо політичні сили не користуються цією можливістю, то лише з тієї причини, що їм нічого сказати».
 
«Якщо у так званому ”Київському медіахолдингу” сумніваються в тому, що в них є цензура – нехай почитають власні видання, - каже директор ІМІ Вікторія Сюмар. – До того ж, протягом 2007-2008 років від працівників київських муніципальних ЗМІ надходили численні публічні заяви про цензуру. Багатьох із них було незаконно звільнено. У разі, якщо панові Казбеку Бектурсунову дуже хочеться на цьому попіаритись, нехай подає до суду. Ми надамо судові свідчення про цензуру, і я впевнена, що їхня справа не матиме перспективи навіть в українському суді». Пані Сюмар розцінює дії умовного холдингу виключно як «самопіар», і наголошує, що своїми діями керівник медіаактивів Леоніда Черновецького Казбек Бектурсунов доводить авторитетність рейтингу ворогів преси та широку увагу до нього.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5802
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Богдан Кутєпов
5832 дн. тому
Ух ти! Це вже стає цікаво. Звільнений з команди бектурсунових готовий свідчити? В такому разі, тим паче, чому б не подати до суду??? Ми допоможемо, чим зможемо)
Ира
5833 дн. тому
ДУРАКИ ВЫ ВСЕ!!!
Звільнений працівник ЗМІ
5833 дн. тому
Пані Сюмар, готовий з Вами свідчити на суді
Звільнений спеціаліст
5833 дн. тому
Пані Сюмар, я до Ваших послуг. Соромно за канал. У що його перетворила зграйка казахів?!
5833 дн. тому
шо за дурацкий коммент? или у Иры своеобразное чувство юмора? эти газетенки уже не заслуживают быть коммунальными - брюзжать только о Космосе. и не отождествляйте киевлян с Черновецким, киевляне не с ним
Ира
5833 дн. тому
Ну в какой воспаленный грантовыми костями с барского стола мозг могла прийти чудовищная мысль о том, что в городских коммунальных СМИ есть цензура, а? Как можно такое представить? Господин Казбек, держитесь, мы с Вами! Грязная заказуха против Вас с уважаемым господином Леонидом Михайловичем Черновецким не пройдет! Киевляне - с вами! Мы - одна команда, и победа будет за нами!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду