detector.media
25.04.2008 11:05
Чат із президентом «Волі» Сергієм Бойком завершився
Чат із президентом «Волі» Сергієм Бойком завершився
25 квітня о 14.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю президента групи компаній «Воля» Сергія Бойка. Тема - «Перехід на цифрове телебачення в Україні і зокрема в Києві. Проблеми і вирішення. Погляд провайдера телекомунікаційних послуг».
 
До обговорення пропонуються питання:
 
- перспективи розвитку формату DVB-C в Україні;
- плюси та мінуси його розвитку порівняно із впровадженням ефірної та супутникової «цифри»;
- «Троєщинський скандал» 2008 року – наслідки конфлікту для компанії та її абонентів.
 
Ці та інші питання пропонуємо обговорити з Сергієм Бойком 25 квітня.
 

Сергій Бойко народився 1 січня 1970 року у місті Новомиргород Кіровоградської області. Закінчив Харківську Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого за спеціальністю правознавство. З 1993 року працював у юридичній компанії помічником юриста, потім юристом, після закінчення академії – начальником юридичного відділу. У 1995 році заснував власну юридичну фірму. З 1996 року працював в компанії SigmaBleyzer начальником юридичного відділу – головним юрисконсультом, 1998 року  став членом ради директорів. З березня 2002 року – президент компанії «Воля».
 
Свої запитання ви можете вже зараз ставити в коментарях до цього анонсу або висилати на адресу ofice@detector.media
 
Чат-конференції проводяться у рамках проекту співробітництва та обміну досвідом з регіональними медіа за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки. «ТК» запрошує журналістів із регіонів ставити свої запитання Сергієві Бойку та присилати їх заздалегідь у разі, якщо вони не матимуть можливості взяти участь у чаті в режимі реального часу. Після завершення бесіди вони матимуть нагоду використати відповіді пана Бойка у своїх матеріалах за умови посилання на «ТК».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY