В Симферополі найпопулярнішою радіостанцією є "Шансон"svitlytsia

12 Травня 2003
734
12 Травня 2003
10:15

В Симферополі найпопулярнішою радіостанцією є "Шансон"svitlytsia

734
В Симферополі найпопулярнішою радіостанцією є "Шансон"svitlytsia
З 12 радіокомпаній, що працюють у кримському ефірі, найпопулярнішими є "Шансон" і "Європа плюс". Про це повідомив представник Національної ради України з телебачення і радіомовлення в АРК Валентин Козубський на прес-конференції в Сімферополі 6 травня.

За словами В. Козубського, опитування, проведене серед сімферопольців, показало, що найчастіше в кримській столиці слухають радіо "Шансон", на другому місці за популярністю - "Європа плюс" ТРК "Пілот" і "Російське радіо Крим" ТРК "Жиса". Місцеві радіокомпанії, серед яких "Лідер", "Радіо "Ассоль" і низка інших, на думку представника Нацради, "досить бліді", деякі кримські радіокомпанії взагалі не працюють.

Разом з тим, В. Козубський відзначив, що в АРК є нові телерадіокомпанії, які ще не встигли про себе заявити, але є перспективними. Чи є перспектива в Криму для українськомовного радіо, запитання, швидше, риторичне. В усякому разі, у сімферопольському радіоефірі ніякої "України плюс" поки що не чути. Напевне, власників радіокомпаній відлякує доля нашої українськомовної "Кримської світлиці"?

svitlytsia
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
734
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду