Володимир Ар'єв: Поки у Верховній Раді нема роботи, займуся журналістикою

19 Квітня 2008
11600
19 Квітня 2008
21:52

Володимир Ар'єв: Поки у Верховній Раді нема роботи, займуся журналістикою

11600
Володимир Ар'єв: Поки у Верховній Раді нема роботи, займуся журналістикою
Народний депутат України, член фракції «Наша Україна – Народна самооборона» Володимир Ар'єв знову займається тележурналістикою. Як повідомляє ЗІК, 17-18 квітня він перебував на Волині, знімаючи журналістський матеріал для програми «Попередження» (Перший національний).
 
«На Волинь я приїхав як журналіст. Для програми «Попередження», яка замінила «Закриту зону», це буде мій перший журналістський матеріал. На Волині є багато матеріалів для розслідування, і я думаю, що й у травні буду тут», - сказав пан Ар’єв. Він наголосив, що принципово не займатиметься політичною журналістикою, поки залишатиметься народним депутатом, проте розроблятиме соціальні та антикорупційні теми.
 
 «Я подивився вже на роботу Верховної Ради. Чесно кажучи, там зараз роботи немає. Ми працюємо з виборцями, напрацьовуємо документи в нашому комітеті. Мене давно вже запитують, чому я не займаюся журналістикою. Отак капали-капали – і я подумав: а справді – чого? От і вирішив для душі робити матеріали…», - пояснив Володимир Ар’єв своє повернення до журналістської діяльності.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11600
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Dust
5854 дн. тому
Що, друже lust, ти вкрав і Арьєв тебе дістав?
НС
5855 дн. тому
Наблюдателю: зачем лгать? Голосование Арьева легко проверить на сайте portal.rada.gov.ua Прутника снимали 1 апреля. Зайди и посмотри результаты поименного голосования в этот день. Арьев голосовал за снятие Прутника.
lust
5855 дн. тому
вова вирішив бабельця підзаробити. а чому би тобі вовочко не розповісти, як ти береш бабло із депіків яким треба розібратися із невгодними на місцях і посилаєш свою закриту жопу "мочити" людей? хочеш вовочко фактів? контора ж пише :) з тебе стільки сала буде, що поляки позаздрять, скотино довбана
коректору
5855 дн. тому
Сколько Арьев сделал для ТВ тебе и десятой части не одолеть! Давай шипи из норы, дроссель. Вова, покажи этим бездарям класс. Не верю, что растерял талант!
Коректор
5855 дн. тому
Чудо в пір"ях, на фіг ти там потрібний! Тепер треба самому на зйомки їздити, а не животом красуатися в стендапах чужих програм. Нарешті журналісти Заблоцький і інші послали Вову {CENSORED}...
Наблюдатель
5855 дн. тому
Удобная позиция у Арьва - его то голоса и не хватило, когда хотели снять Прутника! Правильно деньги надо брать и в БНУСЕ и у ПР. молодец! прагматик.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду