detector.media
19.04.2008 21:52
Володимир Ар'єв: Поки у Верховній Раді нема роботи, займуся журналістикою
Володимир Ар'єв: Поки у Верховній Раді нема роботи, займуся журналістикою
Народний депутат України, член фракції «Наша Україна – Народна самооборона» Володимир Ар'єв знову займається тележурналістикою. Як повідомляє ЗІК, 17-18 квітня він перебував на Волині, знімаючи журналістський матеріал для програми «Попередження» (Перший національний).
 
«На Волинь я приїхав як журналіст. Для програми «Попередження», яка замінила «Закриту зону», це буде мій перший журналістський матеріал. На Волині є багато матеріалів для розслідування, і я думаю, що й у травні буду тут», - сказав пан Ар’єв. Він наголосив, що принципово не займатиметься політичною журналістикою, поки залишатиметься народним депутатом, проте розроблятиме соціальні та антикорупційні теми.
 
 «Я подивився вже на роботу Верховної Ради. Чесно кажучи, там зараз роботи немає. Ми працюємо з виборцями, напрацьовуємо документи в нашому комітеті. Мене давно вже запитують, чому я не займаюся журналістикою. Отак капали-капали – і я подумав: а справді – чого? От і вирішив для душі робити матеріали…», - пояснив Володимир Ар’єв своє повернення до журналістської діяльності.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY