Першу десятку проекту «Великі українці» оприлюднено

12 Квітня 2008
4692
12 Квітня 2008
09:19

Першу десятку проекту «Великі українці» оприлюднено

4692
Першу десятку проекту «Великі українці» оприлюднено
11 квітня в ефірі телеканалу «Інтер» під час шоу проекту «Великі українці» було названо сотню та першу десятку переможців.
 
Невідомий солдат, якому було вирішено віддати 101-ше місце, завдяки голосам глядачів перемістився на 100-те. Повний перелік осіб, що посіли 11-100 місця, можна побачити тут. Що ж до політиків, участь яких у проекті бентежила багатьох дописувачів «ТК», то Віктор Ющенко посів 20-те місце, Юлія Тимошенко – 21-ше, соціаліст Володимир Бойко (завод Ілліча) – 50-те, перший президент України Леонід Кравчук – 51-ше, Віктор Янукович – 62-ге, «нашоукраїнець» Святослав Вакарчук – 64-те, а присутньому у студії лідеру українських комуністів Петрові Симоненку дісталось 79-те місце.
 
До першої десятки «великих» увійшли (в алфавітному порядку) хірург Микола Амосов, лідер українських націоналістів Степан Бандера, футбольний тренер Валерій Лобановський, філософ Григорій Сковорода, поетеса Леся Українка, письменник Іван Франко, лідер українського національно-визвольного руху Богдан Хмельницький, державний діяч В’ячеслав Чорновіл, поет і художник Тарас Шевченко та князь Ярослав Мудрий.
 
Починаючи з 15 квітня, щовівторка та щосереди о 22.30 телеканал «Інтер» демонструватиме документальні фільми про людей, що увійшли до десятки переможців.
 
Номери, за якими можна голосувати за представників десятки, можна побачити на сайті проекту. Голосування завершиться 16 травня в ефірі фінального шоу «Великі українці», коли й буде визначено «великого українця» №1.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4692
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Привид Булгакова
5861 дн. тому
Корчинського взагалі треба списати в утиль. "Сбітий льотчік", маленький політичний аферист, що крутиться на узбіччі політикуму, обслуговуючи його та підбираючи завдяки цьому крихти та кістки, що йому кидають вепликі дяді з провідних політичних таборів. Його на той бенкет не кличуть, - де їдять леви, шакалам не місце. Його роль - створювати видимість присутності у країні якихось "ультра радикалів". Дакрма, що часвом вони нібито ультраправі, а часом майже ліваки. За що заплатять, те й гратиме. І закради цього виголошуватиме в ефірах та на шпальтах будь-яку епатажну нісенітницю. Аби лише бути поміченим. Жалюгідне створіння... Але ж не дурний! Тим огидніший.
Байда
5862 дн. тому
Проект - неймовірно дурний та шкідливий. До того ж він не цементує Україну, а допомагає розколоти їїї на шматки. Чого й вимагають від ющенко американьска дружина, американська теща та їх хазяї-резиденти. На список дивитися смішно - збірна солянка з несумісного. У кожного - своя велика людина. Крітерієв нема і бути не може. Не треба дивитися та західних дурників та копіювати їхні дурниці
YaYa
5863 дн. тому
На жаль, остаточно сформувалося відчуття , що гарний проект "наші" творці перетворили на фарс. Коли ж почула маячню Корчинського, що "Булгаков - поганий літератор" взагалі перемикнула канал. Не буде нічого в нас доброго, допоки не "переможемо Дракона у собі", а тут навіть не "Дракон", а малесенький, нікчемний "дракончик".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду