Новий канал запускає нове форматне шоу «Бийте блондинок»

8 Квітня 2008
17043
8 Квітня 2008
11:39

Новий канал запускає нове форматне шоу «Бийте блондинок»

17043
Новий канал запускає нове форматне шоу «Бийте блондинок»

В осінньому сезоні Новий канал планує запустити нове ігрове шоу за форматом Beat The Blondes («Бийте блондинок»). Про це повідомляє «Медіабізнес».

 

За словами директора із закупівель Нового каналу Вікторії Шульженко, канал придбав цей формат півроку тому. Продавця, суму контракту та загальний бюджет проекту на каналі поки не розкривають. Робота над проектом має розпочатися влітку.

 

За інформацією «Медіабізнесу», ведучими шоу можуть стати Андрій Доманський та Дмитро Шепелєв. За словами директора з маркетингу Нового каналу Максима Дибенка, «Бийте блондинок» поставлять у програму вихідного дня.

 

Сюжет шоу передбачає участь у ньому 50 блондинок, яких розділять на сім груп відповідно до їх інтелекту. Гравець програми змагатиметься з однією групою блондинок – їм одночасно ставитимуть одні й ті ж самі запитання. Шоу залишає той, хто не зміг знайти відповіді – або гравець, або блондинки.

 

 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17043
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
senia
5638 дн. тому
А Вы "рыжая" к какой аудитории относите себя? К аудитории выходного дня с 00:00 до 03:00?
Петро
5870 дн. тому
радий що є таке шоу
Володимир Ханас
5873 дн. тому
Написав сьогодні листа Голові ЗАТ "Новий канал"
http://khanas.livejournal.com/42897.html
Чекатиму реакції
Кара
5875 дн. тому
Beat The Blondes означае "виграй у блондинки" або "переможи блондинку"... От не думала, шо на новому такі неосвічені. А взагалі - рагульська педерача.
blondynka
5876 дн. тому
цікаво, з яких це пір у Нового канала високі рейтинги? Оце новина. Можливо, у вас є конкретні показники? Цікаво було б дізнатися не вашу особисту думку, а дані, цифри.
рыжая
5876 дн. тому
Да успокойтесь, вы, "униженные и оскорбленные";) обидели, понимаешь ли...так не крастесь вы поголовно в этот цвет, а то ж вас никакие стереотипы не пугают...а программа наоборот, призвана рассеять всякие домослы и толки такого рода... А тот кто говорит, что брюнетки гораздо тупее блондинок...ну это вообще без комментариев... Вот вы то, блондинки, и показываете своими высказываниями, что не даром про вас такая дурная слава ходит... А у Нового канала классные рейтинги и без вас, можете не смотреть, вы - аудитория сопливых мыльных сериалов буднего дня с 15:00 до до 18:00.
blondynka
5876 дн. тому
пропоную запровадити реаліті-шоу "Ігноруй Новий канал". Якщо всі глядачі, які себе поважають, просто будуть перестрибувати кнопку Нового і не включатимуть його, то рейтинг каналу так низкьо впаде, що він, а точніше, його керівництво та менеджмент просто-напросто або задумається над низькою якістю та аморальністю свого продукту, або просто піде з ефіру.
5876 дн. тому
Давайте устроим шоу " Мочи черножопых". Участников с битами гарантирую два автобуса.
rlk
5877 дн. тому
крім того всього, не шепельов, а шепелєв. зі. я не блондинка, але блондинки рулять
гость
5877 дн. тому
Думаю, отличный повод подать в суд на канал за систематическое оскорбление, почти во всех "развлекательных" программах канала, чести и достоинства женщины, да еще и моральный ущерб присутствует - от просмотра некоторых программ становится реально плохо во всех смыслах. Поражают женщины - ведущие этих оскорбительных шоу, редактора и т.д. Как же надо себя не уважать! Думаю, юридическим скандалом это однажды и кончится. Зрители не идиоты.
за это надо в суд
5877 дн. тому
Это просто уже на НОВОМ канале выжили из ума, придумав такое идиотское название. Причем тут блондинки??? Насколько я знаю, брюнетки гораздо тупее блондинок. Да дело даже не в этом. просто это унижение женщины с ТАКИМ НАЗВАНИЕМ НЕНОРМЛАЬНОГО ШОУ. Новый канал сейчас создал шоу типа КАРАОКЕ, что-то в этом духе. Один раз довелось посмотреть этот примитив, ужас просто. Формат 90-х годов прошлого века. отстой полнейший, ктому же сплагиаченный с другого известного москальского шоу тех времен.
blondynka
5877 дн. тому
Наступним буде: бийте негрів? Чи бийте молдаван? Чи бийте жінок? А, можливо, вбивайте? Думаю, будь-яка білявка може подати в суд на канал за дискримінацію і виграє справу. Певно, Новому каналу вже просто нема чим виділитися на фоні інших, тож і придбав собі такий "суперовий формат"! А зважаючи на "високоінтелектуальний" рівень такого шоу (судячи з анонсу на Телекритиці, принаймні), низький рівень та мораль Нового каналу не викликає сумнівів ані в блондинок, ані в брюнеток.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду