22 березня відбудеться літературний вечір-концерт «Візуальні тексти»

21 Березня 2008
32806
21 Березня 2008
12:44

22 березня відбудеться літературний вечір-концерт «Візуальні тексти»

32806
22 березня відбудеться літературний вечір-концерт «Візуальні тексти»
22 березня о 18.00 у приміщенні Спілки письменників України (Київ, Банкова 2) в рамках Днів культури Литви в Україні відбудеться літературний вечір-концерт «Візуальні тексти». Організатори заходу – посольство Литовської республіки в Україні, міністерство культури Литовської республіки та Ліга творців міждисциплінарних мистецтв за підтримки Спілки письменників України.
 
Прозвучать оригінальні тексти у супроводі проектів звуку й зображення есеїстів Роландаса Растаускаса й Яґле Пауліни Пукіте.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32806
Читайте також
08.10.2007 08:52
Олег Алексєєв
14 394
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду