Дружина та друзі планують видати поезії Сергія НабокиІМІ

29 Квітня 2003
665
29 Квітня 2003
12:53

Дружина та друзі планують видати поезії Сергія НабокиІМІ

665
Дружина та друзі планують видати поезії Сергія НабокиІМІ
26 квітня - день народження журналіста Радіо "Свобода" Сергія Набоки... Дружина і друзі планують виконати останню волю Сергія - видати збірку поезій та літературних нотаток.

"...Безпосередній досвід волошковий. В очах твоїх. Невранішня зоря. Сягає променем ув усміх вечоровий..."

Вірші були в молодості. Зрілість і журналістика віддалили Сергія Набоку від шафи з призабутими нотатниками. Про поезію йому згадалося лише напередодні останнього відрядження, звідки не було вороття.

Інна Чернявська, дружина Сергія Набоки: "Буквально напередодні відїзду у своє відрядження в нас з ним була серйозна розмова і він сказав, що в цьому році я видам цю збірку."

Тепер дружина та друзі планують видати поезії Сергія не менше ніж двотисячним тиражем, щоб книга потрапила в книгарні й бібліотеки.

Леонід Фінкельштейн, головний редактор видавництва "Факт": "Це повинна бути не книжка віршів -це повинна бути книжка пам'яті. Щоб згадували. Щоб не забували."

Якщо попередню верстку збірки друзі з видавництва "Факт" зробили безкоштовно, то друк віршів Сергія Набоки обійдеться принаймні у десять тисяч гривень. Невелика ціна - як на пам'ятник журналісту, людині і поету.

Станіслав Ясинський (ТСН, 1+1)
ІМІ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
665
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду