21 березня на каналі «Україна» стартує музичне шоу «Яка то мелодія?»

18 Березня 2008
13741
18 Березня 2008
11:09

21 березня на каналі «Україна» стартує музичне шоу «Яка то мелодія?»

13741
21 березня на каналі «Україна» стартує музичне шоу «Яка то мелодія?»
21 березня на телеканалі «Україна» стартує нове музичне шоу «Яка то мелодія?». Програма транслюватиметься щоп’ятниці о 21.00 із повтором у суботу о 13.00, повідомляє прес-служба «України».
 
Програму створено за американським форматом Sandy Frank Film Syndication, Inc. та Name That Tune, Inc. Її зйомки проводитимуть у Польщі спільно з компанією Tako media Sp. Її ведучим стане донецький шоумен Костянтин Кіркарян.
 

За правилами шоу, троє учасників змагаються між собою в обізнаності із творами сучасної естради. З перших акордів вони мають вгадати відомі пісні, за що отримують бали. Переможець отримує грошовий приз та можливість узяти участь у наступній програмі. Той, хто дійде до фіналу і набере найбільшу кількість балів отримає головний приз – автомобіль. Глядачі зможуть узяти участь в інтерактивному конкурсі проекту.
 
За словами головного редактора каналу «Україна» Марини Миргородська, «Яка то мелодія?» замінить у сітці мовлення гумористичний фестиваль, який раніше транслювався у цьому слоті. «Ми свідомо пішли на ці зміни – «Яка то мелодія?» ідеально підходить для сімейного перегляду і, сподіваємось, сподобається багатьом», - каже вона.
 

 «Цей проект добре відомий та зрозумілий нашому глядачу. Сподіваюсь, що ви скучили за подібними конкурсами. До того ж ми вирішили освіжити традиційний формат, додавши до нього елементи яскравого шоу – музичні номери з «живим» оркестром, молодими вокалістами та балетом», - наголошує Костянтин Кіркарян.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13741
Читайте також
25.03.2008 21:09
Наталія Данькова
30 324
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
анастасия
5109 дн. тому
напишите, как принять участие в передаче!! rj_lavina@mail.ru
Слава
5702 дн. тому
Очень хочу принять участие в проекте "Яка то мелодія"! Кто что-то знает напишите пожайлуста. SKmusic@ukr.net
Наталия Остапенко
5801 дн. тому
оооочень хочу стать участником программы "Яка то мелодія?" . Что для этого нужно сделать? E-mail: natik_ostapenko1@mail.ru
Почитатель талантов
5884 дн. тому
Господа, угадайте з перших акордів кому пренадлежит Tako media Sp?
МК
5885 дн. тому
Готові битися об заклад?... А зі мною?... :)))
ТРК "Україна"
5885 дн. тому
То може ви, шановний(-а) TRT, продасте і втілите у нас пару своїх проектів, якщо ви такий креативний - заплатимо за ринковими умовами, який рейтиг, такі і гроші. Чи може ви зможете наведсти мені хоча б три успішних формати ігрових шоу, що були вигадані і вироблені в Україні за останні 2 роки.
TRT
5885 дн. тому
Нічого свого не можуть ані вигадати, ані втілити. Нікчеми.
Олег
5885 дн. тому
І як завжди все буде "по-рУсски". Тьфууу на малоросійські телеканали....
Тю
5885 дн. тому
А шо тут думати - генеральний директор України - поляк. Усе купує у Польщі. відкати браття, слов'яни, відкати...
МК
5885 дн. тому
У шоу-бізнесі цілком допустимо повторювати старі проекти на новий лад. Це постійна практика. Єдине незрозуміло - навіщо було купувати формат, а не зробити власну програму "Яка то мелодія?". Що тут купувати? І навіщо було їхати до Польщі? Бо вони вже зробили в себе свою програму з аналогічною назвою? Зрозуміло, що можна назвати багато арґументів на користь схеми, яку використала "Україна", але я чомусь сумніваюся, що проект у них вийде вдалим. Хоча й бажаю їм успіхів. Швидше за все, буде воно "неживим". Зовсім інша справа, якби вони потратилися на павільйон тут і запрошували туди регулярно цікавих/знакових людей від політики, бізнесу, шоу-бізнесу, простих людей, перукарів, сантехніків, таксистів і т.п. А так... Не думаю, що вийде якась "бомба". А, якщо не вийде, то навіщо це все? Аби було?
Ystas
5885 дн. тому
Сколько можно кормить зрителя просроченной тухлятиной?!!
anonim
5885 дн. тому
Угадай мелодию 2, или курица - не птица, Киркарян - не Пельш.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду