detector.media
18.03.2008 11:09
21 березня на каналі «Україна» стартує музичне шоу «Яка то мелодія?»
21 березня на каналі «Україна» стартує музичне шоу «Яка то мелодія?»
21 березня на телеканалі «Україна» стартує нове музичне шоу «Яка то мелодія?». Програма транслюватиметься щоп’ятниці о 21.00 із повтором у суботу о 13.00, повідомляє прес-служба «України».
 
Програму створено за американським форматом Sandy Frank Film Syndication, Inc. та Name That Tune, Inc. Її зйомки проводитимуть у Польщі спільно з компанією Tako media Sp. Її ведучим стане донецький шоумен Костянтин Кіркарян.
 

За правилами шоу, троє учасників змагаються між собою в обізнаності із творами сучасної естради. З перших акордів вони мають вгадати відомі пісні, за що отримують бали. Переможець отримує грошовий приз та можливість узяти участь у наступній програмі. Той, хто дійде до фіналу і набере найбільшу кількість балів отримає головний приз – автомобіль. Глядачі зможуть узяти участь в інтерактивному конкурсі проекту.
 
За словами головного редактора каналу «Україна» Марини Миргородська, «Яка то мелодія?» замінить у сітці мовлення гумористичний фестиваль, який раніше транслювався у цьому слоті. «Ми свідомо пішли на ці зміни – «Яка то мелодія?» ідеально підходить для сімейного перегляду і, сподіваємось, сподобається багатьом», - каже вона.
 

 «Цей проект добре відомий та зрозумілий нашому глядачу. Сподіваюсь, що ви скучили за подібними конкурсами. До того ж ми вирішили освіжити традиційний формат, додавши до нього елементи яскравого шоу – музичні номери з «живим» оркестром, молодими вокалістами та балетом», - наголошує Костянтин Кіркарян.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY