Нацрада змінила порядок ліцензування кабельних мовників

28 Лютого 2008
31725
28 Лютого 2008
14:49

Нацрада змінила порядок ліцензування кабельних мовників

31725
Нацрада змінила порядок ліцензування кабельних мовників
Національна рада, врахувавши пропозиції Громадської ради, 27 лютого ухвалила рішення про внесення змін до Положення про порядок ліцензування мовлення (кабельного) та здійснення ретрансляції телерадіопрограм та передач.
Як повідомляє прес-служба Нацради, Цим рішенням вилучено абзаци 2, 3 пункту 1.2.2. Йдеться про непоширення дії цього Положення на  дирекцію телерадіопрограм Верховної Ради України (програми „Парламентського телеканалу „РАДА”) та державні телерадіоорганізації, які відповідно до ліцензій здійснюють супутникове мовлення.
    Відтепер пункт 1.2.2 чинний у такій редакції:
 «Дія цього Положення у частині ліцензування мовлення (кабельного) не поширюється на телерадіоорганізації, які відповідно до ліцензій здійснюють наземне ефірне мовлення в межах населеного пункту (пунктів) і програми яких включені до затвердженого Національною радою складу пакету програм універсальної програмної послуги для цього населеного пункту (пунктів)».
Відповідно до цього рішення Національна рада з 1 березня ц. р. не прийматиме документів на ліцензування провайдерів програмної послуги, які суперечитимуть вимогам Положення про порядок ліцензування мовлення (кабельного) та здійснення ретрансляції телерадіопрограм та передач. 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31725
Читайте також
19.12.2007 10:00
Гурам Беруашвили, для «Детектор медіа»
12 228
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
убийца эфира
5909 дн. тому
абсолютно верно,спутниковые лицензии вместо туалетной бумаги и ходить получать лицензию на каждую кабельную сеть.....
Ну и ну!
5911 дн. тому
Закон про телевидение (новая редакция)принят в 2006 году.Почему вдруг меняются условия лицензирования спутниковых каналов?Если это было заложено в законе, то лицензировать надо было начиная с 2006 года. Сколько потерял бюджет!? Кто "бездействовал"?Кто будет отвечать за причиненный ущерб? Что еще в законе есть такого, что завтра можно вытащить на белый свет и изменять правила?
Офигел
5911 дн. тому
А шо теперь с отчечественными спутниковыми каналами??? Лицензии в костер и получать на кабельное???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду