detector.media
28.02.2008 14:49
Нацрада змінила порядок ліцензування кабельних мовників
Національна рада, врахувавши пропозиції Громадської ради, 27 лютого ухвалила рішення про внесення змін до Положення про порядок ліцензування мовлення (кабельного) та здійснення ретрансляції телерадіопрограм та передач.
Як повідомляє прес-служба Нацради, Цим рішенням вилучено абзаци 2, 3 пункту 1.2.2. Йдеться про непоширення дії цього Положення на  дирекцію телерадіопрограм Верховної Ради України (програми „Парламентського телеканалу „РАДА”) та державні телерадіоорганізації, які відповідно до ліцензій здійснюють супутникове мовлення.
    Відтепер пункт 1.2.2 чинний у такій редакції:
 «Дія цього Положення у частині ліцензування мовлення (кабельного) не поширюється на телерадіоорганізації, які відповідно до ліцензій здійснюють наземне ефірне мовлення в межах населеного пункту (пунктів) і програми яких включені до затвердженого Національною радою складу пакету програм універсальної програмної послуги для цього населеного пункту (пунктів)».
Відповідно до цього рішення Національна рада з 1 березня ц. р. не прийматиме документів на ліцензування провайдерів програмної послуги, які суперечитимуть вимогам Положення про порядок ліцензування мовлення (кабельного) та здійснення ретрансляції телерадіопрограм та передач. 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY