«Модний вирок» на «Інтері» стартує 9 березня

27 Лютого 2008
28647
27 Лютого 2008
09:47

«Модний вирок» на «Інтері» стартує 9 березня

28647
«Модний вирок» на «Інтері» стартує 9 березня
9 березня, у неділю, о 15.55 в ефірі телеканалу «Інтер» стартує шоу «Модний вирок». Як уже повідомляла «ТК», формат «Модный приговор» «Інтер» купив у російського «Первого канала». Ведучими української адаптації формату будуть Маша Єфросініна, Оксана Караванська та Борис Моісеєв.
 
Як повідомляє прес-служба «Інтера», у програмі можна буде спостерігати, «як чоловіки жінки перетворюються на очах у глядачів». «Це не просто шоу, а суд над несмаком в одязі. Судять не людей, а їхню манеру вдягатись. Програма, втім, не намагатиметься копіювати похмуру атмосферу серйозних судів. Головне у ній – допомогти людям знайти свій ідеальний образ із допомогою грамотного вибору гардеробу, макіяжу, зачіски», - йдеться у повідомленні. Глядачі можуть звертатись до програми, якщо хочуть змінити щось у своєму зовнішньому вигляді або допомогти змінитись комусь із своїх немодних рідних і близьких.
 
«Спочатку мене трохи спантеличив запропонований мені образ прокурора, але після нашої репетиції з Машею я зрозуміла, що не маю бути жорстоким цербером. Моя задача – виправити помилку, підказати, порадити. Звичайно, можна жити з уявленням, що про тебе судять лише за розумом, але мій власний досвід свідчить, що зовнішність теж має неабияке значення. Якщо в людини не все гаразд в житті, це як правило відображається в її манері одягатися. Тому ми ставимо за мету не просто перевдягнути героя, а допомогти йому чи їй», - каже співведуча програми Оксана Караванська. Творці програми сподіваються, що глядачам будуть корисні поради фахівців щодо моди та зовнішнього вигляду, які можна буде почути у «Модному вироку».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28647
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вирок
5871 дн. тому
Більш бездарного копіювання дійсно відмінної програми не бачив!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду