detector.media
27.02.2008 09:47
«Модний вирок» на «Інтері» стартує 9 березня
«Модний вирок» на «Інтері» стартує 9 березня
9 березня, у неділю, о 15.55 в ефірі телеканалу «Інтер» стартує шоу «Модний вирок». Як уже повідомляла «ТК», формат «Модный приговор» «Інтер» купив у російського «Первого канала». Ведучими української адаптації формату будуть Маша Єфросініна, Оксана Караванська та Борис Моісеєв.
 
Як повідомляє прес-служба «Інтера», у програмі можна буде спостерігати, «як чоловіки жінки перетворюються на очах у глядачів». «Це не просто шоу, а суд над несмаком в одязі. Судять не людей, а їхню манеру вдягатись. Програма, втім, не намагатиметься копіювати похмуру атмосферу серйозних судів. Головне у ній – допомогти людям знайти свій ідеальний образ із допомогою грамотного вибору гардеробу, макіяжу, зачіски», - йдеться у повідомленні. Глядачі можуть звертатись до програми, якщо хочуть змінити щось у своєму зовнішньому вигляді або допомогти змінитись комусь із своїх немодних рідних і близьких.
 
«Спочатку мене трохи спантеличив запропонований мені образ прокурора, але після нашої репетиції з Машею я зрозуміла, що не маю бути жорстоким цербером. Моя задача – виправити помилку, підказати, порадити. Звичайно, можна жити з уявленням, що про тебе судять лише за розумом, але мій власний досвід свідчить, що зовнішність теж має неабияке значення. Якщо в людини не все гаразд в житті, це як правило відображається в її манері одягатися. Тому ми ставимо за мету не просто перевдягнути героя, а допомогти йому чи їй», - каже співведуча програми Оксана Караванська. Творці програми сподіваються, що глядачам будуть корисні поради фахівців щодо моди та зовнішнього вигляду, які можна буде почути у «Модному вироку».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY