ICTV оголошує кастинґ нового сезону програми «Акули бізнесу»

26 Лютого 2008
22232
26 Лютого 2008
11:45

ICTV оголошує кастинґ нового сезону програми «Акули бізнесу»

22232
ICTV оголошує кастинґ нового сезону програми «Акули бізнесу»

Із 25 лютого на ICTV почався прийом заявок на участь у шостому сезоні інвестиційного шоу «Акули бізнесу». Як повідомив відділ позаефірного промоушену телеканалу, в ефір уже вийшло 42 випуски програми, в яких інвестори розглянули 249 бізнес-планів, а загальна сума обіцяних «акулами» інвестицій за п'ять сезонів телешоу склала близько 158 040 000 грн. Завдяки цьому 67 претендентів заручилися підтримкою маститих бізнесменів.

За інформацією телеканалу, в ролі «акул» побували одні з найбагатших бізнесменів України: Ольга Гуцал (Liqui Moly), Володимир Колодюк (AVentures Group), Олександр Кардаков («Інком»), Євген Черняк («Хортиця»), Сергій Тігіпко («ТАС»), Оксана Єлманова (FIM), Юрій Косюк (ТОВ «Миронівський хлібопродукт»), Гарі Корогодський (фітнес-центр «Акваріум», ТЦ «Глобус»), Вадим Гриб (ГК «ТЕКТ»), Олександр Меламуд (фітнес-центр «Акваріум», ТЦ «Глобус»), Дмитро Галбмілліон («Козирна карта»), Ігор Дідковський (ГК «Родовід»), Андрій Задорожний («Козирна карта»). У новому ж сезоні представники телеканалу обіцяють презентувати телеглядачам та шукачам інвестицій нових ведучих програми й оновлений склад «акул».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22232
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду