26 червня розпочнуться зйомки «Акул бізнесу-3» (ICTV) з Ігорем Моляром

22 Червня 2007
16007
22 Червня 2007
11:04

26 червня розпочнуться зйомки «Акул бізнесу-3» (ICTV) з Ігорем Моляром

16007
26 червня розпочнуться зйомки «Акул бізнесу-3» (ICTV) з Ігорем Моляром

Зйомки програми «Акули бізнесу 3» на каналі ICTV відбудуться 26, 27 та 28 червня, повідомляє прес-служба каналу. Ведучим програми стане Ігор Моляр. Він зустрічатиме шукачів інвестицій й представлятиме їх телеглядачам. Також після переговорів з «акулами» учасників запрошуватимуть до нього на відверту розмову. Склад «акул» бізнесу також повністю змінено. П’ятірку інвесторів тепер представляють авторитетні бізнесмени, імена яких будуть оприлюднені незабаром.

 

Крім того, в проекті з’явиться ще один новий персонаж - бізнес-експерт, який допомагатиме учасникам наводити вагомі аргументи, щоб переконати «акул» у прибутковості своєї ідеї. Ним стане відомий ресторатор Андрій Задорожній. Поява такої ролі у програмі обумовлена бажанням телепродюсерів полегшити процес прийняття рішень щодо інвестування того чи іншого бізнес-проекту.

 

За новими правилами учасник повинен представити свій бізнес-план та переконати «акул» його профінансувати за 3 хвилини. Якщо вони відхилять ідею, але в резерві ще залишився час, герой має право подзвонити експерту. Останній може допомогти учаснику навести вагомі аргументи, щоб йому таки надали інвестиції. Також експерт щоразу коментуватиме для телеглядачів чому угоду було укладено, або чому учасник не порозумівся з «акулами».    

 

Нагадаємо, що ідея програми належить телевізійникам Японії, а формат «Dragons Den», за яким знімають українську версію програми, – компанії Sony Pictures. Шоу втілили телеканали 16 країн.

 

В ефір ICTV вже вийшло два сезони «Акул бізнесу» – 17 програм, в яких інвестори розглянули понад сто бізнес-планів, двадцять учасників отримали гроші на відкриття та розвиток власної справи, а загальна сума інвестицій становить понад 33 мільйони гривень.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16007
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду