ICTV готує 3, 4 і 5 сезони проекту «Акули бізнесу»

15 Травня 2007
16602
15 Травня 2007
09:40

ICTV готує 3, 4 і 5 сезони проекту «Акули бізнесу»

16602
ICTV готує 3, 4 і 5 сезони проекту «Акули бізнесу»

ICTV розпочав роботу над новими сезонами інвестиційного телепроекту «Акули бізнесу».  Нагадаємо, міжнародний формат «Dragons Den», за яким знімають українську версію програми, належить компанії Sony Pict. Шоу втілили телеканали 16 країн.

 

В ефір каналу вже вийшло два сезони - 17 програм, в яких «акули» бізнесу розглянули понад сто бізнес-планів, 20 учасників отримали гроші на відкриття та розвиток власної справи, а загальна сума інвестицій становить понад 33 мільйони гривень.

 

Заплановано зйомки ще 24 програм – відповідно третій, четвертий та п’ятий сезони.  У нових сезонах буде змінено оформлення і склад учасників програми: у пятірці бізнесменів-інвесторів відбудуться зміни. Андрій Задорожний залишить посаду «акули» та зявиться у шоу в новому амплуа.

 

Зйомки проекту «Акули бізнесу-3» заплановані на середину червня. ICTV оголошує про початок кастингу на третій, четвертий та п’ятий сезони програми «Акули бізнесу». Щоб подати заявку на участь у телешоу, необхідно заповнити анкету на сайті www.ictv.ua та надіслати її на адресу: 01033, Київ, вул. Паньківська, 11, відділ кастингу «Акули бізнесу», або по e-mail: show@ictv.ua Телефон для довідок 8-044-235-47-13.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16602
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду