ТРК «Чорноморська» позиватиметься до джанкойського чиновника

25 Лютого 2008
31283
25 Лютого 2008
10:21

ТРК «Чорноморська» позиватиметься до джанкойського чиновника

31283
ТРК «Чорноморська» позиватиметься до джанкойського чиновника
Кримська телерадіокомпанія «Чорноморська» готує судовий позов проти керуючого справами Джанкойської міської ради Руслана Головка за перешкоджання професійній діяльності журналістів, повідомляє «Обком».
 
За інформацією видання,  31 січня чиновник заборонив знімальній групі програми «Дошка пошани», що виходить в ефір «Чорноморки», знімати коридори джанкойської мерії. Журналісти звернулись із заявою до міліції, яка, провівши перевірку, виявила у діях пана Головка ознаки порушення за 171-ю статтею Кримінального кодексу – перешкоджання професійній діяльності журналістів.
 
Заяву журналістів міліція скерувала до Джанкойської міжрайонної прокуратури, але там вирішили відмовитись від порушення кримінальної справи. Висновок прокуратури: Головко професійній діяльності журналістів не перешкоджав. Не згодна із цим рішенням, адміністрація «Чорноморки» збирається позиватись. Ведуча програми «Дошка пошани» Надія Терзієва стверджує, що Головко зірвав зйомку програми, чим завдав матеріальної шкоди телекомпанії і моральної – журналістам.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31283
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду