detector.media
25.02.2008 10:21
ТРК «Чорноморська» позиватиметься до джанкойського чиновника
Кримська телерадіокомпанія «Чорноморська» готує судовий позов проти керуючого справами Джанкойської міської ради Руслана Головка за перешкоджання професійній діяльності журналістів, повідомляє «Обком».
 
За інформацією видання,  31 січня чиновник заборонив знімальній групі програми «Дошка пошани», що виходить в ефір «Чорноморки», знімати коридори джанкойської мерії. Журналісти звернулись із заявою до міліції, яка, провівши перевірку, виявила у діях пана Головка ознаки порушення за 171-ю статтею Кримінального кодексу – перешкоджання професійній діяльності журналістів.
 
Заяву журналістів міліція скерувала до Джанкойської міжрайонної прокуратури, але там вирішили відмовитись від порушення кримінальної справи. Висновок прокуратури: Головко професійній діяльності журналістів не перешкоджав. Не згодна із цим рішенням, адміністрація «Чорноморки» збирається позиватись. Ведуча програми «Дошка пошани» Надія Терзієва стверджує, що Головко зірвав зйомку програми, чим завдав матеріальної шкоди телекомпанії і моральної – журналістам.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY