23 лютого – з’їзд Незалежної медіа-профспілки України

14 Лютого 2008
11748
14 Лютого 2008
11:02

23 лютого – з’їзд Незалежної медіа-профспілки України

11748
23 лютого – з’їзд Незалежної медіа-профспілки України
У суботу, 23 лютого 2008 року, у Будинку вчених у Києві (вул.Володимирська, 45-а, 2 поверх) відбудеться другий етап всеукраїнського з’їзду членів Незалежної Медіа-профспілки України. Початок реєстрації о 10.00.
 
На порядку денному звіт керівництва Медіа-профспілки, Комітету та Ревізійної комісії. Одночасно на конференції планується переобрати керівництво Медіа-профспілки. Також делегати мають розглянути зміни до Статуту НМПУ, які стосуються регламенту роботи керівних органів профспілки,  та прийняти рішення щодо заснування Фонду безпеки та захисту журналістів.
 
Нагадуємо, що регіональні організації зобов’язані прислати на з’їзд делегатів від осередків. Квота - 1 делегат від 20 членів профспілки.
 
Детальнішу у інформацію можна дізнатися за телефоном: 8-044-537-20-03 або безпосередньо від голови НМПУ Сергія Гузя за тел. 8-050-688-64-38 чи електронною поштою skammi@inbox.ru.
 
Перший етап 2-ого Всеукраїнського З’їзду Медіа-профспілки відбувся 18-20 травня 2007 року. З’їзд є найвищим органом Медіа-профспілки і проводиться раз на два роки.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11748
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду