17 лютого на «Інтері» - фільм Андрія Бенкендорфа «Сповідь Дон Жуана»

10 Лютого 2008
34688
10 Лютого 2008
12:44

17 лютого на «Інтері» - фільм Андрія Бенкендорфа «Сповідь Дон Жуана»

34688
17 лютого на «Інтері» - фільм Андрія Бенкендорфа «Сповідь Дон Жуана»
17 лютого о 22.55 на каналі «Інтер» відбудеться прем’єра нового телефільму українського режисера Андрія Бенкендорфа «Сповідь Дон Жуана». 90-хвилинна романтична комедія створена компанією Inter Media Production та «Файно компані». У ролях – Нодар Мгалоблішвілі, Артем Ткаченко, Василь Баша та Олена Фесуненко.
 
Як повідомляє прес-служба каналу «Інтер», від початку роль Дон Жуана повинен був зіграти російський актор Армен Джигарханян, але здоров’я не дозволило йому брати участь у зйомках. Нодара Мгалоблішвілі, який замінив Джигарханяна, озвучив російський актор Альберт Філозов. Зйомки відбувались у Криму у жовтні-листопаді 2007 року.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34688
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду