Олег Величко відсторонений від роботи. Новий канал обурений його позицією

8 Лютого 2008
11368
8 Лютого 2008
18:03

Олег Величко відсторонений від роботи. Новий канал обурений його позицією

11368
Олег Величко відсторонений від роботи. Новий канал обурений його позицією
Олег Величко відсторонений від роботи на посаді випускового редактора програми «Репортер» Нового каналу «у зв’язку з виходом в ефір у програмі «Репортер» сюжету, в якому було продемонстровано інсценування пограбування банку», повідомляє прес-служба каналу. На запитання, чи означає це, що Олега Величка звільнено, у прес-службі Нового відповіли: «Ні».
 
Також канал наголошує, що докорінно не згодний із думкою Олега Величка, яка була висловлена у відповідь на заяву Комісії з журналістської етики та процитована сайтом «Детектор медіа». «Канал не поділяє думку Олега Величка і сподівається, що його слова не асоціюватимуться з позицією Нового каналу», - йдеться у повідомленні прес-служби.
 
Олег Величко дізнався про своє відсторонення від «Детектор медіа». «Я вчора попросив у керівництва каналу в присутності кількох осіб на час, поки триває ця історія, дати мені можливість не виходити на роботу. Очевидно, моє прохання задоволене у такий спосіб», - сказав він «ТК». За його словами, він висловлював у коментарі «ТК» власну думку і не говорив від імені каналу.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11368
Читайте також
11.02.2008 14:43
Андрій Кокотюха
для «Детектор медіа»
44 996
10.02.2008 15:20
Влад Абрамов, Ксения Гришина, Ирина Ковальчук, Ирина Соломко, «Сегодня»
37 913
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кий
5871 дн. тому
MadDog, ни чего личного, но по моему, ты журналист-бездарь которого Величко выкинул с работы...! Это догадки..., но очень похоже на обиженого писающего мальчика... или девочку...! В конце концов, даже если этот факт и имел место, то по моему Олег молодец! Интересные новости по крайней мере у него были...!
MadDog
5913 дн. тому
Г-н Катченко звонил 02 и сообщил о минировании ТЦ на Львовской площади когда Величко был выпускающим редактором "Подробностей недели". Это была идея Величко и Володи Павлюка. Определить как быстро милиция отреагирует. Потом это списали как учения милиции (спасибо Стогнию). Только ответственость за "телефонный тероризм" по моему не отменили еще?
Знаю більше
5920 дн. тому
Саме Величко причетний до теракту на Дубровці. Виконавець- журналіст Лук"яненко, до терактів 11 вересня- виконавці- Колодій і Маручок. Взагалі, жахливий тип.
VIERI
5920 дн. тому
Уважаемый MadDog! Не подскажете когда это г-н КаДченко минировал торговый центр на Льовской площади. Интересно...
MadDog
5920 дн. тому
Величко реальный {CENSORED}! Он на интере отправил Катченко заминировать торговый центр на Львовской площади! И тот это сделал! Стогний еле замял! А если бы охрана стала стрелять? И пристрелила журналиста и оператора Нового канала? {CENSORED}! Им на сотрудников {CENSORED}! А канал? Я в шоке - вы этого {CENSORED} на работу взяли, а теперь вы не разделяете его позицию? А поинтересоваться что он из себя представляет на 1+1 или у экс-интеровцев что из себя представляет Г-н Величко Вам было слабо?
WSG
5922 дн. тому
"Придурки" попались. Краще голими {censored} на їжаків пригати ніж звязуватись з страусопіскоголовими
НДРО
5924 дн. тому
Не прикроют, но защитят
Алехандро
5924 дн. тому
Надеюсь, у Олега хватит смелости признать, что это по его просьбе "Общество придурков" устроило псевдо-ограбление.
Глупые малолетки, надеялись, что журналисты в случае чего их прикроют и защитят, а глядя на пресс-релиз НК, который полностью от них открещивается, становится просто противно. Использовали придурков и выкинули. {CENSORED} это.
ЗМИЮГА
5924 дн. тому
Руководству НК-запастись памперсами,срочно,ато ж вдругь завтра ваши журналисты станут сведетелями не инсценировки,а чугонить настоящего,зажигательного. r.n.r.-Негайно,прям дрожащею рукою,набирайте номер свого адвоката,ви ж свідок!!!А що як у тих торбах була імітація контрабанди.
я
5924 дн. тому
naf а не виключено що незабаром в якомусь банку буде спрвжнє пограбування, де будуть озброєні нападники, а не актори... адже тепер всім зрозуміло, що міліція жодних висновків після тих всіх пограбувань не зробила... це вас не лякає????
naf
5924 дн. тому
Ціковою була б думка самозакоханого Павлюка і понтовщика Величка, коли б у той час їх рідні знаходилися б у якомусь іншому банку, і інший канал знімав би подібний сюжет у подібний спосіб. Ото ми б разом з ними посміялися!!!
колега
5924 дн. тому
По {CENSORED} Новый канал поступил со своим выпускающим...Он ведь для канала старался зделать резонансный сюжет, а в итоге оказался крайним. Никакой тебе корпоративной солидарности...
Луцьк
5925 дн. тому
Лікуйтеся, шановний! Тут ваші брудні піяри не пройдуть! Київ знає хто є хто. НК тримайтеся!
Луцьк
5925 дн. тому
Лікуйтеся, шановний! Тут ваші брудні піяри не пройдуть! Київ знає хто є хто. НК тримайтеся!
r.n.r.
5925 дн. тому
Я б його в шию гнав (Величка) невже такий поважний канал не може знайти собі достойного випускового редактора. Мій знайомий лучанин розповідав чудні речі про початок кар'єри пана Олега на Луцькому телеканалі "АВЕРС" що на Волині. Цитую: "Якщо таке хамло працює на "Інтері", то мені їх шкода..." А ще говорять лучани, що нібито татусь Олега Величка ,Олег Величко, директор того ж таки телеканалу "АЕРС", до Києва не одну торбу завіз, аби влаштувати непутьового.... Намою думку журналіст любого рангу повинен дотримуватись етики.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду