detector.media
08.02.2008 18:03
Олег Величко відсторонений від роботи. Новий канал обурений його позицією
Олег Величко відсторонений від роботи на посаді випускового редактора програми «Репортер» Нового каналу «у зв’язку з виходом в ефір у програмі «Репортер» сюжету, в якому було продемонстровано інсценування пограбування банку», повідомляє прес-служба каналу. На запитання, чи означає це, що Олега Величка звільнено, у прес-службі Нового відповіли: «Ні».
 
Також канал наголошує, що докорінно не згодний із думкою Олега Величка, яка була висловлена у відповідь на заяву Комісії з журналістської етики та процитована сайтом «Детектор медіа». «Канал не поділяє думку Олега Величка і сподівається, що його слова не асоціюватимуться з позицією Нового каналу», - йдеться у повідомленні прес-служби.
 
Олег Величко дізнався про своє відсторонення від «Детектор медіа». «Я вчора попросив у керівництва каналу в присутності кількох осіб на час, поки триває ця історія, дати мені можливість не виходити на роботу. Очевидно, моє прохання задоволене у такий спосіб», - сказав він «ТК». За його словами, він висловлював у коментарі «ТК» власну думку і не говорив від імені каналу.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY