Вийшов перший номер «Вісника Спілки підприємств зовнішньої реклами»

24 Січня 2008
21444
24 Січня 2008
14:19

Вийшов перший номер «Вісника Спілки підприємств зовнішньої реклами»

21444
Вийшов перший номер «Вісника Спілки підприємств зовнішньої реклами»

Спілка підприємств зовнішньої реклами розпочинає випуск власного професійного інформаційно-аналітичного видання про ринок зовнішньої реклами України – «Вісник Спілки підприємств зовнішньої реклами». Як повідомляє редакція видання, перший номер вже активно розповсюджується та розсилається.

 

 

 

Основню метою випуску «Вісника СПЗР» називається «захист професійних, творчих, соціальних та інших спільних інтересів своїх членів – розповсюджувачів зовнішньої реклами, її виробників, споживачів, дослідників, спонсорів і рекламодавців, а також сприяння розвитку культурного та ділового співробітництва в сфері зовнішньої реклами України».

 

 

 

«Вісник СПЗР» міститиме в собі наступні розділи: офіційні новини та заяви Спілки; новини Києва та регіонів, інтерв’ю з посадовими особами та учасниками ринку, юридичні консультації, аналіз НПА, нові типи рекламних конструкцій, сторінки з інформацією про членів СПЗР, вакансії, анонси подій, реклама.

 

 

 

В першому номері «Вісника» можна буде ознайомитись з інформацією про останнє засідання Комісії з питань розміщення реклами при КМДА, підсумки діяльності КП «Київреклама» за минулий рік, основні напрямки роботи Національної координаційної ради з питань захисту прав споживачів при КМУ (колишня Рада з питань реклами), перспективи регулювання реклами на транспорті комунальної власності м. Києва. В розділі «Ноу-хау» зовнішньої реклами розповідь про новий мобільний рекламоносій - роллмобіль, а також анонс міжнародної спеціалізованої виставки – «Світ зовнішньої реклами 2008».

 

 

 

Розповсюджується «Вісник Спілки підприємств зовнішньої реклами» в КП «Київ реклама», в Головному управлінні з питань реклами, поміж учасниками Спілки та рекламними агенціями, також видання розсилаються до всіх органів влади, що мають відношення до регулювання ринку зовнішньої реклами та до регіональних робочих органів галузі.

 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21444
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду