«Інтерньюз-Україна» запрошує медіа-керівників обрати тему семінару за участю доктора Сема Свона

14 Січня 2008
9921
14 Січня 2008
13:45

«Інтерньюз-Україна» запрошує медіа-керівників обрати тему семінару за участю доктора Сема Свона

9921
«Інтерньюз-Україна» запрошує медіа-керівників обрати тему семінару за участю доктора Сема Свона

На запрошення Інтерньюзу в Україні два дні перебуватиме доктор Сем Свон, один з провідних фахівців з теле- та радіо менеджменту, повідомляє прес-служба Інтерньюз-Україна.

 

Доктор Сем Свон (на фото) має 35-літній досвід роботи в телерадіомовленні, в управлінні ефірним мовленням, в медіа-освіті та міжнародному медіа тренінгу. Він розпочинав свою кар’єру як раді репортер та ведучий на хвилях радіо KFVC-AM в місті Кейп-Жирардо штату Міссурі. Працював директором відділу новин радіостанції, а також у відділх продажів, виробництва програм, ведучим музичних програм. Дипломований фахівець ЗМІ в університеті Кейп-Жирардо. Доктор Свон працював фахівцем в галузі радіо та телебачення в університеті штату Міссурі. Магістр у сфері комунікацій в університеті Центрального Міссурі. Провідний фахівець в галузі електронних ЗМІ в університеті штату Міннесота. У 1981 році очолював факультет радіо та телебачення в університеті Південного Іллінойсу.

 

Доктор Свон створив та продовжує робити щотижневу програму, що присвячена новинам, найважливішим подіям та суспільним проблемам для WBIR-TV, відділення NBC у Ноксвіллі.

 

З 1996 року доктор Свон – один з провідних міжнародних викладачів та спеціалістів з тренінгів з питань керування ЗМІ. Він провів більш ніж 100 семінарів, присвячених управлінню мовленням та теле- та радіо журналістиці у більше ніж 40 країнах Центральної та Східної Європи, а також у країнах Африки та Азії.

 

Доктор Свон автор книги «Принципи телевізійного та радіо менеджменту», видану Бюро Міжнародного мовлення в Празі та 60 статей з менеджменту, які були призначені для партнерів «Голосу Америки» та Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода.

 

На сьогодні Сем Свон викладає журналістику, менеджмент мовлення та міжнародне телерадіомовлення в університеті м. Ноксвілл штату Теннессі.

 

З чотирьох тем, поданих нижче, доктор Свон пропонує вибрати одну.

 

Повідомлення є своєріджним опитуванням. Темою майбутнього семінару стане та, яка набере найбільшу кількість ваших запитів.

 

Тренінг заплановано на кінець квітня (чітка дата буде оголошена після остаточного визначення теми)

 

До обговорення пропонуються такі теми:

 

- Управління теле- та радіостанцією

- Програмний менеджмент ТРК

- Менеджмент відділу продажів ТРК

- Фінансовий менеджмент ТРК

 

Пропозиції слід надсилати на адресу ivovchyshyna@internews.ua. Листи будуть оброблятися до 10 лютого 2008 року

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9921
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду