Комітет ВР з питань свободи слова та інформації очолить Ганна Герман

19 Грудня 2007
16992
19 Грудня 2007
13:54

Комітет ВР з питань свободи слова та інформації очолить Ганна Герман

16992
Комітет ВР з питань свободи слова та інформації очолить Ганна Герман
У зв’язку з достроковим припиненням повноважень 14 народних депутатів від коаліції, які ввійшли до складу Кабінету Міністрів, голосування за склад парламентських комітетів відкладається. Тим часом, попереднє обговорення кандидатур для включення до складу комітетів ВР та їхніх голів згідно з попередніми заявами депутатів уже відбулось.
 
Оскільки головувати в Комітеті з питань свободу слова та інформації повинна опозиція, і він відійшов до Партії регіонів, фракція «Регіони України» вирішила висунути на посаду голови Комітету Ганну Герман.
 
Бути членами Комітету зголосились Олександр Абдуллін, Микола Баграєв, Олена Кондратюк, Віктор Уколов та Андрій Шевченко (БЮТ), Святослав Вакарчук та Юрій Стець («НУ-НС»), Олена Бондаренко, Ганна Герман, Володимир Ландік, Едуард Прутнік та, можливо, Геннадій Васильєв (Партія регіонів) та Олександр Голуб (КПУ). Фракції Блоку Литвина не вистачило членів для цього комітету.
 
Таким чином, із членів Комітету минулого скликання у новому складі залишаються Микола Баграєв, Андрій Шевченко, Олена Бондаренко, Володимир Ландік, Олександр Голуб, а також Ганна Герман, яка у січні 2007 року перейшла працювати до Комітету закордонних справ.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16992
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Макс
5981 дн. тому
радует то, что в комитет попали профи. Если А. Герман его возглавит, есть надежда на положительные сдвиги в этой отрасли. Тандем Герман - Бондаренко сломают хребет Нац. раде. Не понятно, что там делает "великий" телевизионщик Вакарчук? Посмотрим. Но как показывает опыт, всем депутатам - артистам лучше в политику не лезть. У нас есть тому примеры( Билозир, Руслана)
ОС
5981 дн. тому
Наверное. опять Ганю в профспилку примут. ;)
5981 дн. тому
Ой, що бууууде...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду