detector.media
19.12.2007 13:54
Комітет ВР з питань свободи слова та інформації очолить Ганна Герман
Комітет ВР з питань свободи слова та інформації очолить Ганна Герман
У зв’язку з достроковим припиненням повноважень 14 народних депутатів від коаліції, які ввійшли до складу Кабінету Міністрів, голосування за склад парламентських комітетів відкладається. Тим часом, попереднє обговорення кандидатур для включення до складу комітетів ВР та їхніх голів згідно з попередніми заявами депутатів уже відбулось.
 
Оскільки головувати в Комітеті з питань свободу слова та інформації повинна опозиція, і він відійшов до Партії регіонів, фракція «Регіони України» вирішила висунути на посаду голови Комітету Ганну Герман.
 
Бути членами Комітету зголосились Олександр Абдуллін, Микола Баграєв, Олена Кондратюк, Віктор Уколов та Андрій Шевченко (БЮТ), Святослав Вакарчук та Юрій Стець («НУ-НС»), Олена Бондаренко, Ганна Герман, Володимир Ландік, Едуард Прутнік та, можливо, Геннадій Васильєв (Партія регіонів) та Олександр Голуб (КПУ). Фракції Блоку Литвина не вистачило членів для цього комітету.
 
Таким чином, із членів Комітету минулого скликання у новому складі залишаються Микола Баграєв, Андрій Шевченко, Олена Бондаренко, Володимир Ландік, Олександр Голуб, а також Ганна Герман, яка у січні 2007 року перейшла працювати до Комітету закордонних справ.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY