ICTV запускає гумористичну програму «Скотч-Шоу» і веде переговори з Ігорем Пелихом

23 Листопада 2007
23485
23 Листопада 2007
11:00

ICTV запускає гумористичну програму «Скотч-Шоу» і веде переговори з Ігорем Пелихом

23485
ICTV запускає гумористичну програму «Скотч-Шоу» і веде переговори з Ігорем Пелихом
2 грудня на ICTV стартує новий комедійний проект власного виробництва – «Скотч-Шоу». Нова програма являтиме собою нарізку короткометражних гумористичних роликів, екранізацій, анекдотів і смішних історій.
 
Схожі формати у жанрі «Sketch Show» популярні у всьому світі; наприклад, англійське шоу «Little Britain» і його російський аналог «Наша Russia», який улітку транслював Новий канал, а тепер, за інформацією MRM, права на показ нових випусків придбав «1+1».
 
Програма ICTV створена за оригінальною ідеєю. Її виробництвом займаються творці серіалу «Леся+Рома» Олександр Даруга й Олександр Богданенко. У ролях - Лев Сомов, Ігор Гнєздилов, Дар'я Лобода, Олексій Курилко.
 
Шоу виходитиме щонеділі об 11.10 замість програми «Галопом по Європах». Контракт ICTV з продакшн-компанією «Роги та копита», за інформацією прес-служби каналу, завершився, і тепер канал веде переговори про його можливе продовження.
 
У коментарях «ТК» генеральний директор студії «Роги та копита»  Ігор Пелих наголосив: «Ми зняли останню програму, в якій поміняли все. І зрозуміли, що цей змінений формат може бути так само цікавим. На якій стадії переговори з ICTV? Печатки на документах ще не стоять».
 
За словами Ігоря Пелиха, переговори з ICTV, окрім «Галопам по Європах», ведуться ще щодо кількох проектів. Це «великий будівельний» формат та дві адаптації міжнародних форматів: українська версія програми «Топ-шеф» та «Розіграш». «Одна справа - показувати українському глядачу, як розігрують Діму Білана. І зовсім інша - змусити Нестора Шуфрича гасити пожежу в себе вдома», - зазначив пан Пелих. Він наголосив, що переговори щодо продовження договорів «Роги та копита» також ведуть з телеканалом «Сіті». А найближчим часом Ігор Пелих сподівається і на співпрацю з «1+1», однак проект, який може з’явитись на «Плюсах», він поки що не називає.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23485
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду