detector.media
23.11.2007 11:00
ICTV запускає гумористичну програму «Скотч-Шоу» і веде переговори з Ігорем Пелихом
ICTV запускає гумористичну програму «Скотч-Шоу» і веде переговори з Ігорем Пелихом
2 грудня на ICTV стартує новий комедійний проект власного виробництва – «Скотч-Шоу». Нова програма являтиме собою нарізку короткометражних гумористичних роликів, екранізацій, анекдотів і смішних історій.
 
Схожі формати у жанрі «Sketch Show» популярні у всьому світі; наприклад, англійське шоу «Little Britain» і його російський аналог «Наша Russia», який улітку транслював Новий канал, а тепер, за інформацією MRM, права на показ нових випусків придбав «1+1».
 
Програма ICTV створена за оригінальною ідеєю. Її виробництвом займаються творці серіалу «Леся+Рома» Олександр Даруга й Олександр Богданенко. У ролях - Лев Сомов, Ігор Гнєздилов, Дар'я Лобода, Олексій Курилко.
 
Шоу виходитиме щонеділі об 11.10 замість програми «Галопом по Європах». Контракт ICTV з продакшн-компанією «Роги та копита», за інформацією прес-служби каналу, завершився, і тепер канал веде переговори про його можливе продовження.
 
У коментарях «ТК» генеральний директор студії «Роги та копита»  Ігор Пелих наголосив: «Ми зняли останню програму, в якій поміняли все. І зрозуміли, що цей змінений формат може бути так само цікавим. На якій стадії переговори з ICTV? Печатки на документах ще не стоять».
 
За словами Ігоря Пелиха, переговори з ICTV, окрім «Галопам по Європах», ведуться ще щодо кількох проектів. Це «великий будівельний» формат та дві адаптації міжнародних форматів: українська версія програми «Топ-шеф» та «Розіграш». «Одна справа - показувати українському глядачу, як розігрують Діму Білана. І зовсім інша - змусити Нестора Шуфрича гасити пожежу в себе вдома», - зазначив пан Пелих. Він наголосив, що переговори щодо продовження договорів «Роги та копита» також ведуть з телеканалом «Сіті». А найближчим часом Ігор Пелих сподівається і на співпрацю з «1+1», однак проект, який може з’явитись на «Плюсах», він поки що не називає.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY