Автори «Собору на крові» отримали гран-прі конкурсу «Мир нашому дому!»

23 Листопада 2007
25873
23 Листопада 2007
10:25

Автори «Собору на крові» отримали гран-прі конкурсу «Мир нашому дому!»

25873
Автори «Собору на крові» отримали гран-прі конкурсу «Мир нашому дому!»
Ґран-прі другого всеукраїнського конкурсу «Мир нашому дому! ЗМІ за солідарність та консолідацію українського суспільства» отримали автори документального телесеріалу «Собор на крові» Ігор Кобрін та Євген Шафранський, повідомляє «Інтерфакс-Україна». Серіал знімався студією «Телекон» у співпраці з каналом «1+1» та демонструвався на «1+1» двічі.
 
Автори серіалу отримали кубок, почесний диплом та 50 тисяч гривень.
 
У сфері телебачення перемогла телепрограма «Арбатська таємниця», показана в ефірі ТРК «Крим», автор якої Ліля Буджурова отримала диплом та премію у розмірі 25 тисяч гривень.
 
У сфері радіо дипломи та 10 тисяч гривень отримали Людмила Кузьменко за цикл программ «Проти злочину» (Донецька ОДТРК) та Євген Бардієр за цикл програм «Багато голосів – одна Одеса» (Одеська ОДТРК).
 
У сфері друкованих ЗМІ 10 тисяч гривень отримав Микола Ільницький за цикл статей у львівському журналі для інвалідів «Благовест» та Андрій Ганусич за інтернет-статтю в інформаційному агентстві «Простір» (Мукачеве).
 
Крім того, журі вручило 12 спеціальних премій у розмірі від 3 до 4 тисяч гривень.
 
У конкурсі взяли участь 198 робіт з усієї України. Загальний призовий фонд становив 150 тисяч гривень. Ці кошти виділив благодійний фонд народного депутата Олександра Фельдмана (БЮТ).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25873
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду