detector.media
23.11.2007 10:25
Автори «Собору на крові» отримали гран-прі конкурсу «Мир нашому дому!»
Автори «Собору на крові» отримали гран-прі конкурсу «Мир нашому дому!»
Ґран-прі другого всеукраїнського конкурсу «Мир нашому дому! ЗМІ за солідарність та консолідацію українського суспільства» отримали автори документального телесеріалу «Собор на крові» Ігор Кобрін та Євген Шафранський, повідомляє «Інтерфакс-Україна». Серіал знімався студією «Телекон» у співпраці з каналом «1+1» та демонструвався на «1+1» двічі.
 
Автори серіалу отримали кубок, почесний диплом та 50 тисяч гривень.
 
У сфері телебачення перемогла телепрограма «Арбатська таємниця», показана в ефірі ТРК «Крим», автор якої Ліля Буджурова отримала диплом та премію у розмірі 25 тисяч гривень.
 
У сфері радіо дипломи та 10 тисяч гривень отримали Людмила Кузьменко за цикл программ «Проти злочину» (Донецька ОДТРК) та Євген Бардієр за цикл програм «Багато голосів – одна Одеса» (Одеська ОДТРК).
 
У сфері друкованих ЗМІ 10 тисяч гривень отримав Микола Ільницький за цикл статей у львівському журналі для інвалідів «Благовест» та Андрій Ганусич за інтернет-статтю в інформаційному агентстві «Простір» (Мукачеве).
 
Крім того, журі вручило 12 спеціальних премій у розмірі від 3 до 4 тисяч гривень.
 
У конкурсі взяли участь 198 робіт з усієї України. Загальний призовий фонд становив 150 тисяч гривень. Ці кошти виділив благодійний фонд народного депутата Олександра Фельдмана (БЮТ).
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY