Більшість інформації про Україну йде у світ із Росії

16 Листопада 2007
6793
16 Листопада 2007
12:45

Більшість інформації про Україну йде у світ із Росії

6793
Більшість інформації про Україну йде у світ із Росії
У Києві розпочались Дні PR в Україні «Комунікації: управління змінами та імідж України». Це – другий  Міжнародний щорічний захід, що проходить під егідою Міжнародної асоціації зі зв'язків з громадськістю (IPRA) та за сприянням Української PR Ліги. Організатор саміту - Bohush Communication.
 
Серед питань, які 2 дні будуть в центрі уваги учасників заходу: планування та прогнозування комунікаційних стратегій, позиціонування компаній та брендів в умовах ризиків та нестабільності, політичні кризи та управління змінами в політиці, міжнародний імідж України: сучасний стан, завдання, технології формування, стратегія формування позитивного іміджу України у світі.
 
На прес-конференції, що відкривала Дні PR в Україні, зазначалось, що наразі про Україну в світі знають недостатньо і далеко не завжди інформація про державу правдива. Про це, зокрема, говорив один з основних доповідачів другого Міжнародного PR-саміту Тоні Міхан з Великобританії. За його словами, такий стан справ зберігається через те, що більшість інформації про Україну йде до міжнародної спільноти, як і раніше, з Москви. Саме там найбільше представництво провідних світових ЗМІ на теренах колишнього Союзу РСР. Водночас Тоні Міхан зауважив, що ситуація швидко змінюється і зараз про Україну у світі говорять переважно як про державу, яка є невід’ємною частиною європейського співтовариства, чого не так давно ще не було.
 
За зазначив на прес-конференції Денис Богуш, керівник оргкомітету Днів PR в Україні, українським піарникам варто активніше працювати на міжнародних ринках. І головне, не чекати, допоки «про тебе хтось щось скаже, а самим ініціювати розмови у вигідному ракурсі».
 
Неурядова організація Міжнародна асоціація зв’язків з громадськістю (IPRA) - найбільше у світі об’єднання професіоналів зі зв'язків з громадськістю. Понад 1000 лідерів PR-співтовариства в 100 країнах світу активно співпрацюють з асоціацією. Мета IPRA – об’єднати PR- професіоналів в транснаціональне співтовариство та підняти стандарти практики PR у світі. IPRA заснована 1 травня 1955 року в Лондоні провідними PR-професіоналами кількох країн.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6793
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду