detector.media
16.11.2007 12:45
Більшість інформації про Україну йде у світ із Росії
Більшість інформації про Україну йде у світ із Росії
У Києві розпочались Дні PR в Україні «Комунікації: управління змінами та імідж України». Це – другий  Міжнародний щорічний захід, що проходить під егідою Міжнародної асоціації зі зв'язків з громадськістю (IPRA) та за сприянням Української PR Ліги. Організатор саміту - Bohush Communication.
 
Серед питань, які 2 дні будуть в центрі уваги учасників заходу: планування та прогнозування комунікаційних стратегій, позиціонування компаній та брендів в умовах ризиків та нестабільності, політичні кризи та управління змінами в політиці, міжнародний імідж України: сучасний стан, завдання, технології формування, стратегія формування позитивного іміджу України у світі.
 
На прес-конференції, що відкривала Дні PR в Україні, зазначалось, що наразі про Україну в світі знають недостатньо і далеко не завжди інформація про державу правдива. Про це, зокрема, говорив один з основних доповідачів другого Міжнародного PR-саміту Тоні Міхан з Великобританії. За його словами, такий стан справ зберігається через те, що більшість інформації про Україну йде до міжнародної спільноти, як і раніше, з Москви. Саме там найбільше представництво провідних світових ЗМІ на теренах колишнього Союзу РСР. Водночас Тоні Міхан зауважив, що ситуація швидко змінюється і зараз про Україну у світі говорять переважно як про державу, яка є невід’ємною частиною європейського співтовариства, чого не так давно ще не було.
 
За зазначив на прес-конференції Денис Богуш, керівник оргкомітету Днів PR в Україні, українським піарникам варто активніше працювати на міжнародних ринках. І головне, не чекати, допоки «про тебе хтось щось скаже, а самим ініціювати розмови у вигідному ракурсі».
 
Неурядова організація Міжнародна асоціація зв’язків з громадськістю (IPRA) - найбільше у світі об’єднання професіоналів зі зв'язків з громадськістю. Понад 1000 лідерів PR-співтовариства в 100 країнах світу активно співпрацюють з асоціацією. Мета IPRA – об’єднати PR- професіоналів в транснаціональне співтовариство та підняти стандарти практики PR у світі. IPRA заснована 1 травня 1955 року в Лондоні провідними PR-професіоналами кількох країн.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY