detector.media
09.11.2007 10:34
У «ТСН» вважають необґрунтованими звинувачення Михайла Корнієнка
У «ТСН» вважають необґрунтованими звинувачення Михайла Корнієнка
У програмі «ТСН» («1+1») 8 листопада ведучі дали відповідь на звинувачення з боку тимчасового виконувача обов’язків Міністра внутрішніх справ Михайла Корнієнка. Нагадаємо, він закинув «1+1» спотворення картини подій на Ай-Петрі, де міліція застосувала силу проти кримських татар.
 
«Вчора в сюжеті, який було показано на каналі "1+1", на наш погляд, було, перш за все, допущено підміну понять і маніпулювання громадською думкою. Був запрошений туди заступник міністра Фатхудінов, якого просто цькували і паплюжили. Йому не дали висловити ту думку, яка є насправді, сказати про те, як все відбувалося в Криму. Потім показали сюжет, який зовсім не має відношення до Криму. Значить, ми розцінюємо це як політичне чи якесь інше замовлення», – цитує канал пана Корнієнка.
 
«Підлеглий пана Корнієнка у прямому ефірі "ТСН" перебував понад п’ять хвилин, і цього часу було достатньо, щоби донести позицію МВС. Тож закиди щодо ненадання йому можливості говорити, у нашій неупередженості і політичному замовленні вважаємо необґрунтованими. Ми чекаємо він пана виконувача обов’язків міністра предметних доказів його звинувачень», – зазначила ведуча «1+1» Людмила Добровольська.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY