«Мегаспорт» вступив до ІТК

24 Жовтня 2007
11952
24 Жовтня 2007
16:31

«Мегаспорт» вступив до ІТК

11952
«Мегаспорт» вступив до ІТК
Завершилася процедура вступу ТОВ «Телерадіорганізація «Мульті Медіа Сервіс» (Телеканал «Мегаспорт») до Індустріального телевізійного комітету. «Мегаспорт»  став одинадцятим телеканалом, який ввійшов до складу ІТК, повідомляє піар-служба асоціації.
 
На сьогодні цілі ІТК, як телевізійної галузевої асоціації включають в себе такі глобальні завдання, як сприяння переходу на цифрове мовлення, яке Україна має завершити до 2015 року. «Це насправді важливо, в таких умовах зосереджувати,  об’єднувати і представляти інтереси всіх потужних гравців індустрії для вирішенні спільних завдань», - цитує піар-служба виконавчого директора ІТК Катерину Котенко.  
 
Нагадаємо, «Мегаспорт» належить до групи каналів «Інтер», власником якої, за офіційною версією, є Валерій Хорошковський.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11952
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду