25 березня ІТК й «Медіабізнес» організовують ярмарок вакансій «Медіа-кар’єра»

11 Березня 2008
10928
11 Березня 2008
12:43

25 березня ІТК й «Медіабізнес» організовують ярмарок вакансій «Медіа-кар’єра»

10928
25 березня ІТК й «Медіабізнес» організовують ярмарок вакансій «Медіа-кар’єра»

Індустріальний телевізійний комітет (ІТК) спільно з виданням «Медіабізнес» організовують ярмарок вакансій в сфері медіа. Ярмарок проходитиме 25 березня з 10.00 в виставковому центрі «Палацу спорту». Учасниками «Медіа-кар’єри» стануть друковані й електронні видання, телеканали й радіостанції, медійні й рекламні агенції, фото- й інформ-агентства, тренінгові компанії й агентства з персоналу.
 
Метою ярмарку називають організацію формату й простору для зустрічі й спілкування молодих спеціалістів і студентів з потенційними працедавцями, створення умов для ознайомлення з вакансіями провідних компаній у сфері медіа та наданя компаніям-учасницям доступу й можливості спілкування з широким колом студентів і випускників кращих навчальних закладів Києва.
 
За додатковою інформацією можна звертатися до PR директора ІТК Тетяни Шклярук
e-mail: pr@itk.org.ua, тел. 8 (044) 391 391 0,  або 528 17 54; моб. тел. 8 067 447 33 27

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10928
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Андрей
5892 дн. тому
Они удивляються что за 1000 долоров не могут найти спецалиста. Денег платить не хотят за работу вот и ишут почти бесплатную раб силу. Да а потом еще рассказывают студентам что мол журналистика ето не профессия которой много денег можно заработь. А сколько например стоит специалист на западе молчат.
додай
5893 дн. тому
Це той комітет, що створювався при пінчуківських медіа? Якщо так, то їхні "цілі" - ясны и панятны - монополізація ринку настільки далеко, наскільки можливо. Головне - бабки від реклами. До чого тут турбота про роботу для журналістів?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду