Геннадій Корбан: Ігор Коломойський має повноваження ініціювати відставку менеджменту «1+1»

24 Жовтня 2007
13014
24 Жовтня 2007
15:00

Геннадій Корбан: Ігор Коломойський має повноваження ініціювати відставку менеджменту «1+1»

13014
Геннадій Корбан: Ігор Коломойський має повноваження ініціювати відставку менеджменту «1+1»
Партнер Ігоря Коломойського Геннадій Корбан в інтерв’ю «Українській Правді» заявив, що пан Коломойський, як акціонер компанії Central European Media Enterprises, має право впливати на призначення менеджменту телеканалу «1+1».
 
«Если он недоволен руководством канала «1+1», если оно не справляется со своими задачами, то он может инициировать их отставку, – вточнив пан Корбан. – Там есть совет директоров. И каждый член совета директоров, очевидно, имеет какую-то сферу ответственности. Коломойский, как достаточно влиятельный бизнесмен в Украине, будет влиять на украинские активы СМЕ и высказывать свое мнение, а к нему должны прислушиваться. Не больше, не меньше. Это всего лишь совет директоров».
 
За словами пана Корбана, йому разом із його партнером у юридичному бізнесі Борисом Філатовим належить 25% інформаційного агентства УНІАН, а позаяк ІА увійшло у холдинг із компанією «Главред-медіа», то й близько 12,5% «Главреда». Канали компанії «Гравіс» («Кіно» і «Сіті»), як зазначив Геннадій Корбан, «можуть увійти у холдинг».
 
Також пан Корбан прокоментував ситуацію, що склалась навколо частки «1+1», яка належить Олександрові Роднянському та Борисові Фуксману, і яку Ігор Коломойський має намір викупити.
 
За матеріалами «Української Правди»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13014
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду