detector.media
24.10.2007 15:00
Геннадій Корбан: Ігор Коломойський має повноваження ініціювати відставку менеджменту «1+1»
Геннадій Корбан: Ігор Коломойський має повноваження ініціювати відставку менеджменту «1+1»
Партнер Ігоря Коломойського Геннадій Корбан в інтерв’ю «Українській Правді» заявив, що пан Коломойський, як акціонер компанії Central European Media Enterprises, має право впливати на призначення менеджменту телеканалу «1+1».
 
«Если он недоволен руководством канала «1+1», если оно не справляется со своими задачами, то он может инициировать их отставку, – вточнив пан Корбан. – Там есть совет директоров. И каждый член совета директоров, очевидно, имеет какую-то сферу ответственности. Коломойский, как достаточно влиятельный бизнесмен в Украине, будет влиять на украинские активы СМЕ и высказывать свое мнение, а к нему должны прислушиваться. Не больше, не меньше. Это всего лишь совет директоров».
 
За словами пана Корбана, йому разом із його партнером у юридичному бізнесі Борисом Філатовим належить 25% інформаційного агентства УНІАН, а позаяк ІА увійшло у холдинг із компанією «Главред-медіа», то й близько 12,5% «Главреда». Канали компанії «Гравіс» («Кіно» і «Сіті»), як зазначив Геннадій Корбан, «можуть увійти у холдинг».
 
Також пан Корбан прокоментував ситуацію, що склалась навколо частки «1+1», яка належить Олександрові Роднянському та Борисові Фуксману, і яку Ігор Коломойський має намір викупити.
 
За матеріалами «Української Правди»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY