detector.media
23.10.2007 10:51
«КоммерсантЪ»: СМЕ інвестуватиме в Інтернет-проекти в Україні
«КоммерсантЪ»: СМЕ інвестуватиме в Інтернет-проекти в Україні
Компанія Central European Media Enterprises займеться в Україні розвитком інноваційних медіа, повідомляє українська газета «КоммерсантЪ». Наприкінці минулого тижня СМЕ затвердила стратегію розвитку компанії, одним із пріоритетів якої став розвиток новинних Інтернет-порталів із відеоконтентом та розважальними сервісами. Експерти вважають, що інвестиції компанії в інноваційні медіа в Україні поки що мають виключно іміджевий характер через низький рівень проникнення широкосмугового доступу в Інтернет, пише газета.
 
Як повідомила «Коммерсанту» виконавчий віце-президент СМЕ Марина Вільямс, до кінця 2007 року компанія має намір інвестувати у розвиток інноваційних медіа близько 10 мільйонів американських доларів. Ці кошти підуть на створення Інтернет-порталів, які містять відеоконтент та розважальні сервіси. Портал, створений для каналу «1+1», уже працює в тестовому режимі, і буде доступний користувачам із січня 2008 року. У СМЕ також не виключають купівлю інших українських сайтів.
 
Дотепер, пише газета, інвестиції СМЕ в інноваційні медіа були успішні. Зокрема, портал 24ur.com, що належить компанії, посідає перше місце серед новинних сайтів Словенії, маючи щомісячну аудиторію понад 450 000 унікальних користувачів. На сайті, окрім відеоконтенту, є смс-сервіс та сервіс знайомств. Саме цей портал може стати зразком для українського проекту. Утім, в Україні компанія не розраховує посісти лідерські позиції найближчим часом через незначне поширення широкосмугового доступу в Інтернет, необхідного для перегляду відеофайлів. За даними СМЕ, в Україні рівень проникнення broadband становить близько 1%, і до 2010 року не перевищить 5%.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY