19 жовтня ІТК оголосить переможця тендеру на моніторинг телебачення

19 Жовтня 2007
5861
19 Жовтня 2007
09:14

19 жовтня ІТК оголосить переможця тендеру на моніторинг телебачення

5861
19 жовтня ІТК оголосить переможця тендеру на моніторинг телебачення
19 жовтня на засіданні Індустріального телевізійного комітету будуть оголошені результати тендеру на моніторинг телебачення. Про це «ТК» повідомила виконавчий директор ІТК Катерина Котенко.
 
На перемогу у тендері претендують дві компанії - «Моніторинг ЗМІ України» та «Комунікаційний альянс». «Моніторинг ЗМІ України» (генеральний директор Наталія Яременко) займався моніторингом телебачення з 2002 року за контрактом з оператором телевізійної панелі GfK Ukraine.
 
Компанією «Комунікаційний альянс» керує Андрій Луцків, виконавчий директор AGB Ukraine. Нагадаємо, AGB брала участь в тендері на оператора панелі на 2008-2012 роки, але в останній момент відмовилась від участі в тендері, і ІТК подовжить контракт із GfK Ukraine на наступні п’ять років.
 
ІТК оголосив тендер на моніторинг телебачення внаслідок розширення панелі вимірювання.. З 2008 року телевізійну панель буде розширено с 1600 до 2500 домогосподарств, а телевізійні вимірювання вперше охоплять міста з населенням менше 50 тисяч.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5861
Теги:
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
бувайте здорові
6046 дн. тому
шановний, не хвилюйтеся за мене, головне щоб Ви робили правильні висновки. Крім того, Ви, напевне, дуже високої думки про себе, якщо дозволяєте собі такі реплікі...
otar
6050 дн. тому
Вітаю Вас із тим, що ви з четвертого разу сказали, як правильно пишеться, а пана Луцківа - з перемогою. Сподіваюсь, ті надзвичайно важливі висновки, які Ви зробили щодо "людини, як пише про справу проведення тендеру ІТК", допоможуть Вам у житті :)
помилки бувають різні
6050 дн. тому
Шановний otar, ніхто й не збирався зловтішатися. Цілком згодний з Вашою тезою, але не написав саме тому, щоб зрозуміти - це технічна помилка чи автор не дуже орієнтується в справі про яку пише. На превеликий жаль - виявилося останнє, а це вже трошки інше... До речі, призвіще пишеться як "Луцків".
otar
6050 дн. тому
Написавши з першого разу правильну версію, ви вчинили б як добра людина і християнин, і зменшили б ентропію. Людину не прикрашає зловтіха з приводу чужих помилок.
опять проходил мимо
6050 дн. тому
Знов не вгадали :) треба знати, якщо пишете...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду