Індустріальний телевізійний комітет оголосив тендер на моніторинг телеперегляду

3 Жовтня 2007
6025
3 Жовтня 2007
17:09

Індустріальний телевізійний комітет оголосив тендер на моніторинг телеперегляду

6025
Індустріальний телевізійний комітет оголосив тендер на моніторинг телеперегляду
Індустріальний телевізійний комітет оголошує тендер на здійснення моніторингу телеперегляду. Документи від компаній, які братимуть участь у тендері, приймаються з 3-го по 10 жовтня (до 18.00) включно.
 
Дотепер моніторинг рекламних і програмних виходів здійснювала компанія «Моніторинг СМІ Україна», субпідрядник компанії GfK Ukraine, яка, у свою чергу, є оператором телевізійної панелі за результатами тендеру, проведеного ІТК у листопаді 2006 року.
 

Як пояснив «Детектор медіа» голова ІТК Олег Попенко, тендер проводиться у зв’язку з розширенням телевізійної панелі від 1600 домогосподарств до 2500 та поширенням вимірювань на міста з населенням, меншим за 50 тисяч. Нагадаємо, зараз GfK Ukraine проводить вимірювання виключно в містах з населенням 50 тис +.

«Також проведення тендеру обумовлене оновленням контрактів, – пояснив Олег Попенко. – Зараз GfK Ukraine лише посекундно реєструє телеперегляд, себто фіксує, які канали дивляться учасники панелі. А "Моніторинг СМІ Україна" створювала для GFK Ukraine базу даних усіх рекламних виходів із погодинною розбивкою. Тобто, компанія, що проводитиме моніторинг, повинна записувати ефір, розшифровувати його і присвоювати тій чи іншій програмі або рекламному блоку рейтинг».

 
Генеральний директор «Моніторинг СМІ Україна» Наталія Яременко повідомила «ТК», що її компанія братиме участь у тендері, але від подальших коментарів відмовилася, посилаючись на те, що коментарі давати має переможець тендеру.
 
Для участь у відборі учасник повинен надати презентаційну довідку про компанію та презентації про послуги моніторингу, яка відповідатиме технічним вимогам відкритих пропозицій щодо моніторингу телеперегляду з переліком послуг та розцінками на послуги. Учасник повинен представити свою команду працівників або її структуру (аргументувавши можливість набрати команду у певний термін), рекомендації від останнього клієнта, мати можливість надати послуги у максимально стислі терміни (з 1 грудня 2007 року) та розміщуватись у Києві.
 

Компанії, що відповідають цим вимогам, мають надіслати на адресу kotenko@itk.org.ua презентаційну довідку про компанію довільної форми (назва організації, рік створення, спеціалізація, досягнення, досвід у сфері моніторингу медіа тощо); презентацію послуги моніторингу; рекомендацію (відгуки) від останніх клієнтів.

Детальна інформація про умови, порядок проведення відкритих пропозицій, вимоги до Учасників та технічні вимоги містяться на сайті ITK.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6025
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду